Nieuws

 

5 november 2021:

Lieve Allemaal,
 
Het is zover: met ingang van zaterdag 6 november zal er op sportscholen gewerkt worden met een corona toegangsbewijs. Iedereen van 18 jaar en ouder zal gevraagd worden naar de corona check -app. Dit kan zijn een vaccinatie bewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag. Zorg er daarnaast voor dat je je legitimatie bewijs altijd bij de hand hebt, wanneer je 18 jaar of ouder bent. We gaan als volgt te werk:
 
– The Fitness Lounge.
Het personeel van The Fitness Lounge en ik zullen bij de ingang staan en daar aan iedereen (ouders van leerlingen die allen 18+ zijn) om de corona toegangsbewijzen vragen. Wanneer deze QR – codes gescand zijn kun je doorlopen naar de kleedkamers en de danszaal.
Ouders die niet gevaccineerd zijn en geen test willen doen voor eenmalige toegang, kunnen hun kinderen afzetten bij de ingang, en dan begeleid ik ze naar boven 😊
 
– De Buurvrouw:
Je gaat door de rechter zij ingang naar binnen, ik zal op de eerste verdieping (kleedkamer) zitten om jullie QR – codes te scannen. Dit geldt alleen voor de leeftijden 18+, dus dit gaat om de danslessen Modern Ballet Maandag & Afro Jazz Woensdag, alsmede de ouders van leerlingen die allen 18+ zijn.
Zodra iedereen gescand is gaan we samen naar de danszaal. Ouders van leerlingen die niet gevaccineerd zijn en geen test willen doen voor eenmalige toegang wordt ook gevraagd hun kinderen af te zetten bij de deur.
 
De mondkapjesplicht komt terug op alle plekken waar geen corona toegangsbewijs geldt, dit geldt dus niet voor sportscholen gelukkig! Blij ben ik om nieuwe leerlingen en ouders in de dansschool te ontvangen, minder blij ben ik met het feit dat het na anderhalf jaar – naar mijn verbazing helaas – nog steeds nodig is om in herhaling te vallen.
 
Bij klachten: thuisblijven graag, dat is wel het minste dat je kunt doen. Zie in de bijlage van de e-mail ook het laatste protocol verantwoord sporten, waarin dit duidelijk en meerdere malen vermeld staat. Geloof me, wij verzinnen deze regels niet zelf. Het zijn vastgestelde regels door de overheid om de verspreiding van het virus te beperken.
 
Wanneer dit door iedereen strikt nageleefd wordt, kan ik me weer volledig richten op het verzorgen van de danslessen 😊 In de week van 13-17 december verzorgen wij kijklessen in de dansschool, wij hopen jullie allemaal te zien in onze mooie danszalen! Hierover volgt later meer informatie.
Dat was het weer voor nu 🙂
 
Liefs, Felice
 
Kan een afbeelding zijn van sandalen
 
 
 
 

24 oktober 2021:

Lieve Allemaal,
Morgen starten de danslessen weer! 😊
 
Maandag
17.00-18.00 Streetjazz 7-10 jaar, The Fitness Lounge
18.45-19.45 Moderne dans 15-17 jaar, De Buurvrouw
19.45-20.45 Modern Ballet Volwassenen, De Buurvrouw
 
Dinsdag
15.45-16.30 Kinderdans 4-6 jaar, The Fitness Lounge
18.45-19.45 Klassiek ballet 8-14 jaar & Spitzen, De Buurvrouw
19.45-20.45 Streetjazz 14-16 jaar, De Buurvrouw
 
Woensdag
16.15-17.00 Kinderdans 4-6 jaar, The Fitness Lounge
17.00-18.00 Jazzdance 10-14 jaar, The Fitness Lounge
19.45-20.45 Afro Jazz Volwassenen, De Buurvrouw
 
Vrijdag
17.00-18.00 Streetjazz 10-12 jaar, The Fitness Lounge
 
Alle danslessen worden gegeven door mijzelf.
Interesse?
OF 06-42197313
 
Tot morgen 🙂
Liefs, Felice
 
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kop-van-Zuid-Zomer-2015.png

15 oktober 2021:

Lieve Allemaal,
Komende week is de dansschool gesloten in verband met de herfstvakantie.
De lessen starten weer in de week van 25 oktober!
Ik wens iedereen een héle fijne vakantie 🙂
Liefs, Felice

11 oktober 2021:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 419CFBE4-5E31-4FCC-9288-2B71336AC828-1024x768.jpeg
 
Lieve Allemaal,
Deze week zijn er vriendenlessen! Iedere leerling mag 1 vriend/vriendin meenemen naar de dansles 😊
Volgende week is het herfstvakantie, dus zijn er geen danslessen.
Volgend blok (herfst-kerst), sluiten we af met kijklessen.
In de week van 13-17 december mogen ouders en andere belangstellenden naar de dansles komen kijken, als leerling een andere les dan je reguliere les kijken kan natuurlijk ook!
Ik zal even contact opnemen met de leslocaties wat betreft de maximale aantallen in de danszalen/mijn gezond verstand gebruiken om te kijken hoeveel personen veilig is, hierover later meer.
 
Dit seizoen sluiten we af met een eindvoorstelling in het theater van onze les locatie de Buurvrouw, deze zal zijn op zaterdag 2 juli 2022. Alle groepen die willen zullen een choreografie instuderen.
Het lijkt nog ver weg, maar zet deze datum vast op de kalender alsjeblieft!
Deelname is niet verplicht: wil je niet meedoen met de voorstelling, geef dat dan zo snel mogelijk door.
 
In navolging van mijn eerdere e-mail dit seizoen over ingang leslocaties, routing en het betreden van de danszalen nog het volgende: The Fitness Lounge heeft ons gevraagd de deur in de spiegel niet meer (als reguliere deur) te gebruiken, dit in verband met het schoonmaken van de spiegel (handjes op de spiegel).
Sinds een tijdje gebruiken we dus de “gouden” deur aan de kant van de fitness, dus als je de trap oploopt rechts de hoek om 😊 Excuses voor de verwarring.
Voor de volledigheid nu dus ook nog even op de e-mail. Bij deze gouden deur kunnen de kinderen gehaald en gebracht worden door de ouders, en deze gaat open tijdens elke leswissel.
Daarnaast ook het vriendelijke verzoek om voor de gouden deur te wachten voor de les.
Anders creëren we een situatie waarbij ouders en leerlingen tussen de deur van de meisjes kleedkamer en de danszaal staan, en dan is er simpelweg geen doorstroom meer mogelijk, ook niet voor mensen die komen sporten.
 
Op onze les locatie in Schiebroek/Hillegersberg ga ik de toegangsdeur aan het begin en einde van de dansles na de herfstvakantie sluiten, het wordt anders simpelweg te koud in de danszaal.
Dan graag even aanbellen 😉 Dan doe ik voor je open.
Ben je de eerste leerling, kun je alvast in de kleedkamer gaan zitten en opendoen voor de volgende leerling.
Theater de Buurvrouw heeft regelmatig leuke (theater) voorstellingen. Ben je enthousiast geworden zie: www.buurvrouwrotterdam.nl
 
We hebben lange tijd geen gebruik kunnen maken van de kleedkamers, dan wel omdat de lessen via ZOOM waren, dan wel omdat de lessen buiten waren.
Dan wel omdat de kleedkamers dicht waren vanwege de maatregelen omtrent het corona virus, dan wel (op de locatie in Rotterdam) omdat het even zoeken was tijdens de beginfase.
Ik wil iedereen nogmaals vragen om alles wat niet waardevol genoeg is (sleutels, telefoon etc.) in de kleedkamer te laten. Zeker met de winter periode voor de deur is het niet fijn om jassen, tassen en schoenen in de danszaal te hebben. Graag jullie begrip hiervoor 😊
 
Fijn vind ik het in ieder geval om weer meer ouders te zien in de dansschool!
Voor de ouders van de kinderdans nog wel even het volgende: ook graag schoenen verwisselen in de kleedkamer en niet in de algemene fitness ruimte. Dat is niet handig in verband met de doorstroom van de leden van The Fitness Lounge die aan het sporten zijn in deze ruimte.
Zijn er ouders die enthousiast zijn geworden van deze ambiance en zelf willen sporten? Zie www.thefitnesslounge.nl
 
Sinds 25 september is de anderhalve meter losgelaten. Nu waren er in de sport al een tijdje wat lossere protocollen, dus de anderhalve meter afstand hoefde niet meer voor alle leeftijdscategorieën.
En aanraken tijdens het sporten is al een tijdje toegestaan wanneer dat noodzakelijk is.
De afgelopen anderhalf jaar heb ik geen hands-on correcties gegeven, dat wil zeggen een leerling fysiek corrigeren zodat hij/zij een betere houding krijgt/ de oefening op de juiste manier uitvoert. Dit wil ik wel weer gaan doen!
Wat betreft hands on correcties, als je je daar niet comfortabel bij voelt geef het even bij me aan alsjeblieft, dan hou ik daar uiteraard rekening mee. Zo kunnen we bij de eindvoorstelling ook weer toewerken naar partnerwerk!
 
Last but not least: sportscholen hoeven – nog – niet te werken met corona toegang bewijzen, gelukkig maar!
De kans is aanwezig dat dit in de toekomst wel zo zal zijn, wanneer dit het geval is zullen wij hier uiteraard aan meewerken, dan zijn jullie alvast op de hoogte. Bij klachten: thuisblijven graag! Dit is nog steeds het algemene beleid in Nederland, ook al is het corona virus beter onder controle nu.
Ik merk in de (kinder-) danslessen dat er toch nog teveel kinderen verkouden naar de dansles komen: dit is niet de bedoeling. Ik verzorg nu alle danslessen zelf, waardoor als een leerling mij aansteekt er simpelweg geen dansles is.
Graag jullie begrip hiervoor.
 
Dat was alle info weer voor nu 🙂
En tot deze week in de (vrienden) lessen!
Liefs, Felice

8 oktober 2021:

Maandag:
17.00-18.00 Streetjazz 7-10 jaar, The Fitness Lounge
18.45-19.45 Moderne dans 15-17 jaar, De Buurvrouw
19.45-20.45 Modern Ballet Volwassenen 18+, De Buurvrouw
 
Dinsdag:
15.45-16.30 Kinderdans 4-6 jaar, The Fitness Lounge
18.45-19.45 Klassiek ballet 8-14 jaar & Spitzen, De Buurvrouw
19.45-20.45 Streetjazz 14-16 jaar, De Buurvrouw
 
Woensdag:
16.15-17.00 Kinderdans 4-6 jaar, The Fitness Lounge
17.00-18.00 Jazzdance 10-14 jaar, The Fitness Lounge
19.45-20.45 Afrojazz Volwassenen 18+, De Buurvrouw
 
Vrijdag:
17.00-18.00 Streetjazz 10-12 jaar, The Fitness Lounge
 
Alle lessen worden gegeven door mijzelf 🙂
The Fitness Lounge is gevestigd in Berkel en Rodenrijs.
De Buurvrouw is gevestigd in Rotterdam Schiebroek/Hillegersberg.
 
Fijn weekend allemaal!
Volgende week zijn er vriendenlessen 😉
Felice

6 oktober 2021:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 1-768x1024.jpg

About Tuesday:
 
Tweejaarlijks gaat de dansschool – in oktober – op controle bij de podotherapeut en zij dacht, ik bel alvast voor de herfstvakantie 🙂 “U kunt op 28 oktober terecht.”
Is dat bij dezelfde therapeut als 4 en 2 jaar geleden?
Ik ben danseres en heb UCBL- Steunzolen.
Een ver gevorderde steunzool, verwoordde de secretaresse netjes 😉
Dan maar naar Gouda dacht de dansschool, het kon de dag erna.
Felice: ik zeg JA!
 
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 33-1024x768.jpg
 
About Wednesday:
Een rondje Roffa West – Gouda – Berkel en Rodenrijs – Schiebroek/Hillegersberg & Again Roffa West 🌹
De podotherapeut constateerde dat de uitstekende peesplaat in mijn linkervoet aan het VERDWIJNEN is, waar deze vroeger uitstak. 😍
De voetboog was mooi, dus de kracht in mijn voeten is voldoende 🙂 Ze zei tegen hem dat ze bijna 100 % van de tijd pijnvrij is, alleen na veel spitzenwerk niet.
“Ja maar Felice, van spitzenwerk weet je zelf ook dat het per definitie niet gezond is, dus dat is niet zo raar.”
 
– Moet ik altijd deze heftige steunzolen in mijn straatschoenen blijven dragen – , vroeg het meisje dat inmiddels 30 is en de bui al zag hangen.. “Zolang je deze belasting (veel dansen) houdt, is het wel verstandig ja, gezien het verleden.
Wel gaaf dat je zelf ook weer meer danst!”
Alright, als ik 64 ben.. dan wil ik nog stéeds UCBL -steunzolen! 🥰
 
About Thursday:
Introdans- Tutti
Theater Rotterdam
Alle leerlingen en ouders spreek ik vrijdag weer!
Happy donderdag:)
                                                                                           Felice 💃

3 september 2021:

De eerste lesweek zit erop!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Flyer2-Voorkant-v2-727x1024.jpg

23 augustus 2021:

Lieve Allemaal,
 
Hopelijk heeft iedereen een fijne zomervakantie (gehad) !
Ik kijk terug op een roerig 5e seizoen, wat we gelukkig af hebben gesloten met de jubileum voorstelling in het Wennekerpand in juli 😊 Erg tevreden met de voorstelling, en blij dat een aantal choreografieën éindelijk ten tonele zijn gebracht!
Volgende week gaat seizoen 6 van start! In de bijlage nogmaals het lesrooster. In de bijlage ook de Algemene Voorwaarden en de aangepaste nieuwe flyer.
 
Dit seizoen sluiten we af met een eindvoorstelling in het theater van de Buurvrouw!
Deze voorstelling zal zijn op zaterdag 2 juli 2022!
Alle groepen die mee willen doen, zullen een choreografie instuderen, we starten met repeteren na de voorjaarsvakantie.
In de week van 11-15 oktober zijn er vriendenlessen: elke leerling mag 1 vriend/vriendin meenemen naar de dansles.
In de week van 13-17 december zijn er kijklessen, wat betekent dat ouders en andere geïnteresseerden de les bij kunnen wonen😊
 
Voor de kledingvoorschriften zie: www.dansstudiofelice.nl/kledingvoorschriften
Danskleding is te koop bij Paraddy: Witte de Withstraat 11A, Rotterdam. Het is ook mogelijk om danskleding te bestellen via de dansschool, prijslijst zit in de bijlage.
Als je mij aangeeft wat je nodig hebt en welke maat, zorg ik dat je het binnen 2 weken hebt.
Voor de spitzen hebben we een samenwerking met Flevo Dance Wear. Als je nieuwe spitzen nodig hebt, graag aanschaffen in Den Haag.
 
Voor verdere informatie over de dansschool, kun je terecht op de website.
Ook zijn we te volgen op sociale media:
Tot volgende week weer in de danslessen!
Ik heb er veel zin in, ik hoop jullie ook😊
 
Liefs, Felice
 
 

22 juli 2021:

Jubileumvoorstelling 2021
Sinds 10 juli kan ik weer ademen 🙂

Licht: Rodney Breen
Geluid: Raymond Randolfi

Groepen halen: Maaike Leer
Deur Podium: Romy Den Hartog
Programmaboekjes uitdeelster &
Meedansen met de kleuters: Sofia Olmo
Doek Podium & Bloemen geven: Anne van Oossanen

Eindstuk:
How I Met Your Mother- Lebenslangerschicksalsschatz
&
Max Richter- Infra 5
&
Olafur Arnalds – Happiness Doesn’t Wait

Ik ga natuurlijk niet anderhalf jaar repeteren om maar 6 keer op te treden;)
Sinds vanavond is Amsterdam ook bekend met The White Dress <3
De laatste 2 choreografieën gaan lekker in het archief 🙂

Painting: Edgar Jansen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 32646473-6739-4d42-a47c-848051973d6a

16 juli 2021:

Lieve Allemaal,
 
Vandaag zijn de laatste lessen van dit toch wel héel bijzondere seizoen gegeven.
Komende 6 weken is de dansschool gesloten in verband met de zomervakantie.
We starten weer in de week van 30 augustus!
 
Blij ben ik met iedereen die dit seizoen danslessen heeft gevolgd:)
Dankbaar ben ik voor iedereen die tot het bittere eind bij mij is gebleven.
Blij, gelukkig & tevreden met de voorstelling van vorig weekend, maar ook een héle opluchting!
 
Trots ben ik dat ik na 10 jaar weer op spitzen op het podium heb gestaan ❤
Nóg trotser op het feit dat ik dit paar spitzen in 5 maanden DOOR heb gedanst!
Ik wens iedereen een héle fijne zomervakantie!
 
Liefs, Felice
 

11 juli 2021:

Bedankt allemaal voor een mooi voorstellingsweekend!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 1-scaled.jpg

6 juli 2021:

Zwevend als een vlinder
Met gespreide armen
Glijdend door de lucht
Lichaam gestrekt, bewegend
Zo gracieus
Voor een ademloos stil publiek
Danst ze, zweeft ze
Verbeeldt emoties
Vol expressie
Verwonderd en volledig in de ban
Kijkt men naar deze ballerina
Die zich hier volmaakt uit
En ze danst verder
Ze is nog lang niet klaar

21 juni 2021:

Lieve Allemaal,
 
Vorige week heb ik alle kaarten geblokkeerd en jullie gemaild wat betreft kaartverkoop.
Bijgaand het officiële affiche😊
Voor degenen die nog geen tickets hebben:
 
Tot nu toe ziet het er goed uit:
Zaterdag 10 Juli
13u: 25 tickets verkocht
14.30u: 25 tickets verkocht
16u: 27 tickets verkocht
Zondag 11 Juli
13u: 12 tickets verkocht
14.30u: 10 tickets verkocht
16u: 26 tickets verkocht
Wij hebben plaats voor 40 gasten bij elke voorstelling.
 
De ouders van kinderdans hebben eerst de kans gekregen de tickets voor de voorstellingen van 13u veilig te stellen.
Ook heeft iedereen die al tickets had de kans gekregen per e-mail door te geven voor welke voorstelling en per ticket 12 euro extra aan de dansschool over te maken, dit is inmiddels helemaal geregeld!
De tickets die geblokkeerd zijn door de dansschool worden binnenkort aan de leerlingen uitgedeeld in de lessen.
Bijgaand nogmaals de schema’s wat betreft kleding en de kleedkamerindeling.
We hebben nog 3 repetitieweken dus graag volle aanwezigheid😊
 
Zaterdag 26 Juni, Doorloop Jubileumvoorstelling
De Buurvrouw, Adres: Larikslaan 200, Rotterdam
12.50u Leerlingen aanwezig.
De doorloop duurt van 13-16u, we dansen de voorstelling 2 keer door.
Deze is in kleding. Hier kunnen alle groepen ook de andere dansen zien.
Het is heel belangrijk dat iedereen hierbij aanwezig is!
Bij de eerste run zullen we de formaties doornemen op het podium, bij de tweede run wordt alles achter elkaar door gedanst.
Het podium waarop de doorloop gedanst wordt is 7 bij 6 meter, dit is een verhoogd podium.
Het podium waarop de voorstelling gedanst wordt is 10 bij 8 meter, dit is een vlakke vloer theater. Mooi voor vloerwerk etc. 😊
 
Zaterdag 10 Juli, Jubileumvoorstelling!
Wennekerpand, Schiedam
Adres: Vijgensteeg 2, Parkeren kan in de ABC, Parkeergarage.
10.30u Leerlingen aanwezig, graag thuis opmaken!
11-12.15u Generale Repetitie
12.45u Theaterzaal open
13-14u Voorstelling 1
14.15u Zaal open
14.30-15.30u Voorstelling 2
15.45u Zaal open
16.00u Voorstelling 3
17.00u Einde Voorstelling 3
De verkoop voor de voorstelling van 17.30u start pas wanneer alle andere voorstellingen uitverkocht zijn!
Kinderdans danst alleen de eerste voorstelling mee, daarna kunnen de kinderen uiteraard naar huis😊
 
Zondag 11 Juli, Jubileumvoorstelling!
Wennekerpand, Schiedam.
Adres: Vijgensteeg 2, parkeren kan in de ABC Parkeergarage.
12.30u Leerlingen aanwezig, thuis opmaken!
12.45u Theaterzaal open
13-14u Voorstelling 1
14.15u Zaal open
14.30-15.30u Voorstelling 2
15.45u Zaal open
16.00u Voorstelling 3
17.00u Einde Voorstelling 3
De verkoop voor de voorstelling van 17.30u start pas wanneer alle andere voorstellingen uitverkocht zijn!
Kinderdans danst alleen de eerste voorstelling mee, daarna kunnen de kinderen uiteraard naar huis😊
 
We zijn nog op zoek naar iemand die bij de deur van het podium wil staan.
Voor zaterdag 13u, 14.30u & 16u. En Zondag 13u, 14.30u & 16u.
Je krijgt dan een A4-tje van mij met daarop de volgorde van de voorstelling.
We horen het graag wie dit wil doen, zonder deze taak geen voorstelling!
 
Haren en make-up graag thuis verzorgen!
Wat betreft de staart en de knot, deze graag in het midden dus ter hoogte van de oren.
Voor alle groepen die geen balletpak dragen, vragen we om een huidskleur bh aan te schaffen. Voor de jongere groepen kan dit ook een topje zijn uiteraard.
Ook willen we vragen om huidskleur ondergoed te dragen.
Normaliter maken we iedereen in het theater op, maar ik wil graag voorkomen dat we aan elkaars gezicht gaan zitten😊
Ik heb gevraagd het theaterlicht wat minder fel te zetten, dus niet iedereen hoeft in de pancake.
Basis, rouge, lijntje boven de ogen mascara en lippenstift.
Alsjeblieft niet met glitters in de weer gaan😉
 
Geen sieraden en nagellak, want dit leidt te veel af met het theaterlicht.
Bij de danssneakers zwarte enkelsokjes dragen graag. Knot met een donut en elastiek in de kleur van je haar.
Neem genoeg eten en drinken mee voor al deze dagen!
 
We weten dat het veel is, maar we zitten met de maximale capaciteit in theaters en met een ingewikkelde instructie. We willen ook graag dat iedereen voldoende publiek kan meenemen!
Graag jullie begrip daarvoor 😊 Voor de kinderdans 4-6 jaar hebben we het zo kort mogelijk proberen te houden.
Voor de lessen 7-9 jaar, als het teveel is: kom dan even naar ons toe alsjeblieft. Dan kijken we naar een oplossing.
Het is geen probleem om minder voorstellingen mee te dansen, maar we doen dit wel graag met dezelfde cast.
Wat betreft de maximale capaciteit in theaters, in de foyer zijn maximaal 40 gasten toegestaan.
Dit betekent dat als er 40 mensen naar de voorstelling komen kijken, alle kinderen niet tegelijk ook door de foyer naar buiten kunnen, dit zal dus in groepjes gebeuren.
 
Hou er rekening mee dat je mij op de dagen zelf niet zo veel ziet, ik ben vooral met de technici bezig in verband met het theaterlicht.
Normaliter werken we met hulpouders, maar in verband met de maatregelen heb ik het dit keer zonder gehouden.
Eerst hebben we 1 hulpouder per show nodig voor de deur naar het podium😉
Er zijn voldoende volwassenen leerlingen aanwezig om een oogje in het zeil te houden tijdens de doorloop en het voorstellingsweekend, geen zorgen dus.
Vanaf 26 juni wordt alles behalve de anderhalve meter ende mondkapjesplicht op plaatsen waar geen anderhalve meter afstand te houden is vrijgegeven.
Dus mochten er ouders zijn die zich op willen geven als groepsbegeleiding tijdens het voorstellingsweekend: dan kun je je vanaf nu bij mij opgeven!
 
Bijvoorbeeld éen voorstelling kijken en éen voorstelling helpen.
We hebben nog 3 repetities met alle groepen, éen doorloop en éen generale repetitie.
Daarna gaan we er een mooie voorstelling van maken met elkaar!
Tot deze week in de lessen😊
 
Liefs,
Felice
 

 

17 juni 2021:

Heb jij je tickets al?
Zaterdag 10 Juli
13u, 14.30u & 16u
Zondag 11 Juli
13u, 14.30u & 16u
 
https://theateraandeschie.nl/voorstelling/jubileumvoorstellingdansstudiofelice
 
 
 

16 juni 2021:

Komt allen!

15 juni 2021:

Lieve Allemaal,
De kaartverkoop voor de voorstelling is officieel gestart!
Liefs,
Felice
 

7 juni 2021:

Lieve Allemaal,
Inmiddels hebben we een GO dat theaters open mogen per 5 juni!
Uiteraard zijn we daar héel blij mee, zeker omdat sommige choreografieën al een tijdje op de planning staan😊
Globaal hadden we dingen al doorgenomen met het theater maar alles is nu concreet dus bij deze alle informatie omtrent extra repetitiedagen en kaartverkoop.
 
Zaterdag 26 Juni is de doorloop van de Jubileumvoorstelling bij de Buurvrouw in Rotterdam.
Adres: Larikslaan 200, Rotterdam. De doorloop is tussen 13 en 16.
Tegen die tijd kunnen we met 50 personen in éen ruimte, en dit is haalbaar.
Tot 18 jaar mogen er meer personen dan 50 in éen ruimte, dus ook hiervoor voorzien we geen problemen.
We vragen jullie om 12.50u voor de ingang van het theater te staan.
Deze doorloop is in kleding, kleding van de voorstelling zit in de bijlage van deze e-mail.
We gaan dan naar binnen via het raam in de theaterzaal, en daar kan iedereen naar elkaar kijken.
De theaterzaal is groot genoeg om uit elkaar te gaan zitten.
Notitie: het is heel belangrijk om een generale repetitie te hebben voor de voorstelling, dus graag volle aanwezigheid die dag.
Cody zal de groepen halen tijdens de doorloop en ze naar het podium begeleiden.
De playlist van de voorstelling is ongeveer een uur, dus we zullen de voorstelling 2 keer doordansen.
 
Wat betreft de kaartverkoop voor de Jubileumvoorstelling, deze start vandaag!
Eerst zullen alle ouders van de kinderdans de mogelijkheid krijgen om kaarten te kopen, daar deze groepen alleen de voorstellingen van 13u meedansen in het weekend van 10 en 11 juli.
Deze ouders krijgen zo dadelijk een verborgen link van mij, deze link blijft verborgen tot maandag 14 juni om 9.00uur.
Tegelijkertijd krijgt iedereen die nog tickets had van december de mogelijkheid de overige 12 euro over te maken aan de dansschool.
Graag even een mailtje sturen naar info@dansstudiofelice.nl voor welke voorstelling je deze graag wil reserveren.
Dus zaterdag 10 juli 14.30u of 16u Of Zondag 11 juli 14.30u of 16u.
Dit kan tot en met vrijdag 11 juni om 9.00uur. Deze kaarten worden dan geblokkeerd door de dansschool.
Ik haal deze op bij het theater en deel ze uit aan de leerlingen in de lessen, dan heb ik daar op de dagen zelf niets meer mee van doen😊
Mocht je 3 tickets gekocht hebben voor de kerstvoorstelling, maar nu bijvoorbeeld met 5 mensen komen dan wil ik je vragen de overige 2 kaarten direct bij het theater te bestellen.
Ik heb het liefst zo min mogelijk van doen met de kaartverkoop. Aantal verkochte tickets zit ook als bijlage in deze e-mail.
 
Deze eerste ronde van de kaartverkoop zal duren tot 14 juni.
Voor al verkochte tickets in december dus tot vrijdag 9 juni om 9.00u.
Ik blokkeer de plaatsen bij het theater aanstaande vrijdag, en dan gaat de tweede ronde voor alle andere leerlingen/ouders in op maandag 14 juni. Er is geen maximum aantal publiek.
Iedereen die dus geen ouder van een kleuter is (4-6 jaar), of al tickets had voor de kerstvoorstelling (schema in de bijlage) kan vanaf maandag 14 juni kaarten kopen.
Iedereen krijgt volgende week maandagochtend dus een link van mij die vanaf dat moment openbaar is.
Normaliter werken we met hulpouders, maar dat doen we dit keer niet.
Cody haalt de groepen tijdens de voorstelling, wel ben ik nog op zoek naar iemand die bij de deur van het podium wil staan. Je krijgt aan A4-tje van mij met de volgorde van de show.
Zaterdag 10 juli 13u, 14.30u, 16u & 17.30u
Zondag 11 juli 13u, 14.30u, 16u & 17.30u
We hebben hier echt iemand voor nodig, zonder deze taak is er geen dansvoorstelling.
 
Foto- en Filmopnames laat ik achterwege, vind hetgeen er staat niet waardevol genoeg om zo’n investering te doen. Dit doen we dus weer in 2023.
Dit zal betekenen dat jullie zelf opnames mogen maken met een Iphone o.i.d., zet wel de flits uit alsjeblieft.
Let er ook op dat dit afleidend kan zijn voor de dansers, of publiek dat achter jullie zit. Wij willen jullie dus vragen dit tot een minimum, bijvoorbeeld alleen de dans waar je kind in danst, te beperken.
Daar we met een maximum van 40 gasten per voorstelling zitten, gaan de voorstellingen van 17.30u pas in de verkoop als alle andere voorstellingen uitverkocht zijn.
 
Ik merk in de lessen dat niet iedereen de data helemaal geblokkeerd heeft, bijvoorbeeld andere activiteiten al gepland heeft staan of omdat niet iedereen er van uitging dat de data door zouden gaan.
Notitie: voor de voorstelling is het héel belangrijk dat je een generale repetitie hebt, op 26 juni en 10 juli.
De dansen zullen niet even clean zijn als voorgaande jaren, maar nog steeds is de voorstelling het visitekaartje van de dansschool.
Alleen leerlingen die de dansen voldoende onder de knie hebben, zullen dus deelnemen aan de voorstelling. Ieder weet voor zich of hij/zij vaak aanwezig is in de lessen.
Voor leerlingen die de choreografieën niet voldoende onder de knie hebben, is het ook niet fijn om op het podium te staan.
Graag volle aanwezigheid in de lessen de komende weken zodat we hier een hele mooie voorstelling van kunnen maken!
Als laatste een schema van de kleedkamerindeling op de dag zelf in de bijlage van deze e-mail.
 
Zaterdag 26 juni, doorloop Jubileumvoorstelling
13-16, de Buurvrouw Rotterdam.
Adres: Larikslaan 200
Doorloop, alle leerlingen 12.50u aanwezig.
 
Zaterdag 10 juli, Jubileumvoorstelling.
Wennekerpand, Schiedam
Adres: Vijgensteeg 2
Leerlingen 10.30u aanwezig
Thuis opmaken graag,
Basis, rouge, mascara, lijntje boven de ogen lippenstift.
Ik heb gevraagd aan de technici om het licht wat minder fel te maken, zodat niet iedereen in de pancake hoeft.
Voorstellingen om 13u, 14.30u, 16u en 17.30u
Leerlingen naar huis om 18.45u!
Neem voldoende eten en drinken mee voor die dag!
 
Zondag 11 juli, Jubileumvoorstelling.
Wennekerpand, Schiedam
Adres: Vijgensteeg 2
Leerlingen 10.30u aanwezig
Thuis opmaken graag,
Basis, rouge, mascara, lijntje boven de ogen lippenstift.
Ik heb gevraagd aan de technici om het licht wat minder fel te maken, zodat niet iedereen in de pancake hoeft.
Voorstellingen om 13u, 14.30u, 16u en 17.30u
Leerlingen naar huis om 18.45u!
Neem voldoende eten en drinken mee voor die dag!
 
Parkeren kan in de ABC- parkeergarage in Schiedam.
Geen nagellak, sieraden, tatoeages afgeplakt, zweerknopjes afgeplakt, elastiek in de kleur van je haar.
Ook voor het schoeisel: doe zwarte enkelsokjes aan.
Ballet: onderbroek die niet onder je pakje vandaan komt en het liefst ook huidskleur.
Alle groepen met een kleur shirt: liefst huidskleur bh, voor alle jongere leerlingen, liefst een zwart topje.
We gaan er een mooie voorstelling van maken met zijn allen😊
 
Liefs, Felice
 

2 juni 2021:

Fijne 30+ les gehad met de dames van Jazz & Afrikaans 😊
 
Jazzdance:
Bij jazzdance is muzikaliteit essentieel.
Er wordt gewerkt aan ritmegevoel, swing, coördinatie, isolatie en dynamische verschillen.
Ook is “in de vloer” dansen erg belangrijk bij deze dansstijl. 👯‍♀️
 
Afrikaanse dans:
Bij Afrikaanse dans is “in de vloer” dansen erg belangrijk. Er wordt veel gebruik gemaakt van ritmes, ademhaling, isolaties en timing. Fysiek gezien heb je wel een bepaald uithoudingsvermogen nodig. In vergelijking met westerse culturen dansen ze in Afrika echt van binnenuit. 🌹
 
Met ingang van woensdag 1 september komt er een nieuwe les Afrojazz voor volwassenen!
Lestijd: 19.45-20.45
Docent: Felice
Locatie: De Buurvrouw
 
Interesse?
OF
06-42197313
 

30 mei 2021:

Klassiek ballet is de basis van alle dansstijlen.
Er wordt gewerkt aan houding, muzikaliteit, techniek, souplesse en kracht.
Ook zal er veel aandacht besteed worden aan dansgevoel.
Ambieer je een carrière in de danswereld, dan is klassiek ballet een must.
 
Klassiek ballet 7-9 jaar
Lesdag: Dinsdag
Lestijd: 16.30-17.30
Docent: Cody
Locatie: The Fitness Lounge
 
Klassiek ballet 11-13 jaar
Lesdag: Dinsdag
Lestijd: 18.45-19.45
Docent: Felice
Locatie: De Buurvrouw
 
Klassiek ballet 16+
Lesdag: Vrijdag
Lestijd: 19.45-20.45
Docent: Felice
Locatie: De Buurvrouw
 
Interesse?
OF
06-42197313
 

28 mei 2021:

Met ingang van 5 juni gaan theaters OPEN! Stay tuned:)

27 mei 2021:

Bedankt voor alle lieve felicitaties!

22 mei 2021:

Jubileumvoorstelling Dansstudio Felice
Zaterdag 10 & Zondag 11 Juli 2021
Wennekerpand, Schiedam
13u, 14.30u, 16u & 17.30u
Einddans ❤
De kaartverkoop gaat van start/verder wanneer theaters open gaan!
 

21 mei 2021:

Locatie Berkel en Rodenrijs:
The Fitness Lounge
Maandag:
17.00-18.00u Streetjazz 7-9 jaar, Felice
Dinsdag:
15.45-16.30u Kinderdans 4-6 jaar, Cody
16.30-17.30u Klassiek ballet 7-9 jaar, Cody
Woensdag:
16.15-17.00u Kinderdans 4-6 jaar, Cody
17.00-18.00u Jazzdance 9-15 jaar, Cody
Vrijdag:
17.00-18.00u Streetjazz 10-12 jaar, Felice
 

                                                                                                  Locatie Rotterdam:

De Buurvrouw
Maandag:
18.45-19.45u Moderne dans 14-17 jaar, Felice
19.45-20.45u Moderne dans Volwassenen, Felice
Dinsdag:
18.45-19.45u Klassiek ballet 11-13 jaar, Felice
19.45-20.45u Streetjazz 10-15 jaar, Felice
Woensdag:
19.15-20.15u Jazzdance Volwassenen, Felice
20.15-21.15u Afrikaanse dans Volwassenen, Felice
Vrijdag:
18.45-19.45u Streetjazz 14-17 jaar, Felice
19.45-20.45u Klassiek ballet 16+ Gevorderd, Felice
De week van 24-28 mei vervallen alle danslessen in verband met mijn verjaardag:)
Wij starten weer in de week van 31 mei!
 

                                                                     

                                                                                                        17 mei 2021:

Lieve Allemaal,
Vandaag bestaat de dansschool 5 jaar!
Het eerste lustrum is een feit😊
Afgelopen dinsdag heeft er weer een persconferentie plaatsgevonden, rond 12.30u hebben wij de officiële GO gekregen:
Met ingang van woensdag 19 mei is binnensport weer toegestaan! HALLELUJA
Voor leerlingen tot en met 17 jaar kan dit in groepsverband, voor leerlingen van 18 jaar en ouder in groepjes van 2, dit is exclusief docente.
Voor de volwassenen groepen: moderne dans, jazzdance, Afrikaanse dans en klassiek ballet zullen we werken met een roulatie systeem.
Dit doen we totdat sporten boven de 18 jaar verder vrij wordt gegeven. Dit wordt besproken in de apps😊
 
De Fitness Stunter is gesloten door de Burgermeester van Lansingerland.
Het nieuwe lesrooster en de nieuwe leslocaties met ingang van woensdag 19 mei zijn als volgt:
 
Maandag:
17.00-18.00 Streetjazz 7-9 jaar, Felice, The Fitness Lounge
18.45-19.45 Moderne dans 14-17 jaar, Felice, de Buurvrouw
19.45-20.45 Moderne dans volwassenen, Felice, de Buurvrouw
 
Dinsdag:
15.45-16.30 Kinderdans 4-6 jaar, Cody, The Fitness Lounge
16.30-17.30 Ballet 7-9 jaar, Cody, The Fitness Lounge
LET OP: Deze les wordt weer uitgebreid naar een uur 😊
18.45-19.45 Ballet 11-13 jaar & Spitzen, Felice, de Buurvrouw
19.45-20.45 Streetjazz 11-15 jaar, Felice, de Buurvrouw
 
Woensdag:
16.15-17.00 Kinderdans 4-6 jaar, Cody, The Fitness Lounge
17.00-18.00 Jazzdance 9-15 jaar, Cody, The Fitness Lounge
19.15-20.15 Jazzdance Volwassenen, Felice, de Buurvrouw
20.15-21.15 Afrikaanse dans Volwassenen, Felice, de Buurvrouw
 
Vrijdag:
17.00-18.00 Streetjazz 10-13 jaar, Felice, The Fitness Lounge
18.45-19.45 Streetjazz 14-17 jaar, Felice, de Buurvrouw
19.45-20.45 Ballet 16+ Gevorderd, Felice, de Buurvrouw
 
Locatie Rotterdam:
De Buurvrouw
Adres: Larikslaan 200
 
Locatie Berkel en Rodenrijs:
The Fitness Lounge
Adres: Celsiusstraat 18
 
Op beide locaties is parkeren goed te doen en gratis!
In beide zalen komt een zwevende balletvloer van 2 bij 2 meter als bescherming voor het behoud van mijn lichaam.
In de danszaal in Rotterdam is een barre en een piano aanwezig, en zal mijn ghettoblaster weer geïnstalleerd worden😊
In de danszaal in Berkel en Rodenrijs ligt een mooie aerobics vloer die voor iedereen, dus leerlingen, docenten en ook toekomstige docenten geschikt is.
Mooie installatie, 4 speakers en géen lichtinval.
 
De maximale groepsgrootte in beide zalen is 12.
Voor kinderdans is de maximale groepsgrootte 16.
Voor de volwassenen lessen die ik geef in Rotterdam is de maximale groepsgrootte 8.
The Fitness Lounge biedt sportlessen aan voor volwassenen, dus voor de ouders die lang niet gesport hebben is dit zeker aan te raden! Voor meer informatie zie: www.thefitnesslounge.nl
In The Fitness Lounge wordt lesgegeven aan kinderen tot 13 jaar, dus hoeven mondkapjes niet gedragen te worden in de gemeenschappelijke ruimte.
Bij de Buurvrouw wil ik alle jongeren vanaf 13 jaar en volwassenen die ik daar lesgeef vragen een mondkapje te dragen op de trap, deze is vrij smal namelijk.
Dit zullen wij doen totdat deze maatregel opgeheven wordt.
Voor meer informatie zie: www.buurvrouwrotterdam.nl
Op beide locaties willen we de ouders vragen buiten te wachten, wij zijn zoals jullie begrijpen erg blij dat binnensport weer is toegestaan!
 
We hebben gekeken om alles zo veel mogelijk hetzelfde te houden, maar door de beschikbaarheid van beide danszalen hebben we toch wat moeten schuiven met het lesrooster.
De les kinderdans op woensdag verschuift naar de vrijdag.
Er is éen docentenwissel: ik zal de leerlingen van 9 jaar jazz gaan geven op de woensdag, en Cody zal de meiden streetjazz 10-12 jaar les gaan geven op de vrijdag.
Komt de nieuwe tijd iets minder goed uit, dan zijn er altijd nog andere lessen😊
Neem daarvoor even contact op via: info@dansstudiofelice.nl, dan kijken we samen naar een passende oplossing.
 
Doorloop Jubileumvoorstelling:
Zaterdag 26 juni, de Buurvrouw Rotterdam.
13.00-16.00, afhankelijk van hoeveel mensen tegen die tijd in éen ruimte mogen wordt deze ingedeeld in groepen.
Mocht dit met iedereen tegelijk kunnen dan dansen we de voorstelling 2 keer door.
Hier kunnen de leerlingen ook de andere dansen zien.
Bij een maximum van 40 gasten/personen in een theater, zal deze doorloop ingedeeld worden in 2 groepen. Hierover later meer!
 
Jubileumvoorstelling:
Zaterdag 10 juli & Zondag 11 juli 2021, Wennekerpand Schiedam. Adres: Vijgensteeg 2.
Ik heb onlangs contact gehad met het theater en volgens het heropeningsplan zouden er 40 gasten in de theaterzaal kunnen.
Rekening houdend met 60/65 dansers die meedoen, en het gemiddelde aantal publiek dat meegenomen wordt 5 is kom ik dan uit op maar liefst 8 voorstellingen.
Dat zou betekenen 4 op zaterdag, en 4 op zondag.
 
Zaterdag 10 juli:
10.30u Leerlingen aanwezig
11-12.15u Generale Repetitie
13u Voorstelling 1
14.30u Voorstelling 2
16u Voorstelling 3
17.30u Voorstelling 4
 
Zondag 11 Juli:
12.30u Leerlingen aanwezig
13u Voorstelling 1
14.30u Voorstelling 2
16u Voorstelling 3
17.30u Voorstelling 4
 
Wij willen iedereen vragen zich thuis op te maken.
Kinderdans zal alleen de voorstellingen van 13u meedansen, hier wordt rekening mee gehouden bij de kaartverkoop.
Dat deze ouders eerst de kans krijgen om kaarten te bestellen bij het theater, daarna gaan de andere voorstellingen in de verkoop. Parkeren kan in de ABC Parkeer garage.
Hou hier alvast rekening mee! We zullen altijd de laatste berichten afwachten, maar hebben het ook te doen met wat ons verteld wordt door de regering helaas.
 
Omdat we met 2 dagen zaalhuur van het theater te maken hebben, komt de ticketprijs uit op 20 euro per ticket.
Iedereen die nog tickets heeft van de Kerstvoorstelling, deze blijven geldig uiteraard.
Deze zal ik in eigen beheer houden, wat wil zeggen dat 12 euro extra wordt overgemaakt aan de dansschool en deze plaatsen worden geblokkeerd bij eenzelfde voorstelling.
Hierover later meer, wanneer theaters open zijn.
Schema van tickets die al gekocht zijn zit in de bijlage van de e-mail.
Iedereen die nog geen tickets heeft gekocht, deze kaartverkoop loopt via het theater.
Ik heb daarmee het liefst zo min mogelijk van doen namelijk 😊
Dit betekent dat als je wel tickets had besteld voor de kerstvoorstelling, maar nog niet betaald had dat de kaartverkoop via het theater loopt.
De kaartverkoop gaat uiteraard pas weer van start wanneer theaters open zijn! Jullie krijgen hierover vanzelf bericht.
De volgorde van de eindvoorstelling zit ook in de bijlage van de e-mail.
 
Maandag 17 mei en dinsdag 18 mei worden de lessen nog op het Hoge Land gegeven.
Vanaf woensdag 19 mei zullen we gaan dansen volgens bovenstaand rooster!
De week van 24-28 vervallen alle lessen in verband met mijn 30ste verjaardag.
Met ingang van maandag 31 mei zullen alle lessen gegeven worden volgens het nieuwe lesrooster.
Hopende jullie zo voldoende geïnformeerd te hebben, bedankt voor het geduld en tot héel snel in de danszalen!
Leerlingen die vandaag les hebben krijgen een traktatie van mij in verband met het eerste lustrum😊
Wij sluiten dit toch wel heel erg bijzondere seizoen héel graag samen met alle leerlingen en ouders af met de Jubileumvoorstelling in het Wennekerpand in Schiedam!
Ik zal mijzelf op-trainen naar 8 shows op spitzen ❤
 
Liefs,
Cody & Felice
 

 

14 mei 2021:

Vandaag zijn er geen danslessen in verband met Hemelvaart!

12 mei 2021:

Bij jazzdance is muzikaliteit essentieel.
Er wordt gewerkt aan ritmegevoel, swing, coördinatie, isolatie en dynamische verschillen.
Ook is “in de vloer” dansen erg belangrijk bij deze dansstijl.

Jazzdance 10-15 jaar!
Woensdag 17.45-18.45 🙂

Interesse?
www.dansstudiofelice.nl/contact
OF
06-42197313

10 mei 2021:

Vandaag starten de lessen weer!

Maandag:
17.00-18.00 Streetjazz 7-9 jaar
18.00-19.00 Moderne dans 14-17 jaar
19.00-20.00 Moderne dans Volwassenen

Dinsdag:
15.45-16.30 Kinderdans 4-6 jaar
16.30-17.15 Ballet 7-9 jaar
17.15-18.15 Streetjazz 10-15 jaar
18.15-19.15 Ballet 11-13 jaar

Woensdag:
16.00-16.45 Kinderdans 4-6 jaar
16.45-17.45 Jazzdance 8-10 jaar
17.45-18.45 Jazzdance 10-15 jaar
18.45-19.00 Spitzen
19.00-20.00 Jazzdance Volwassenen
20.00-21.00 Afrikaanse dans Volwassenen

Vrijdag:
17.00-18.00 Streetjazz 10-13 jaar
18.00-19.00 Streetjazz 14-17 jaar
19.00-20.00 Ballet 16+

Met ingang van vandaag dansen we op de voorste helft van veld 2, dus naast de school en de Sporthal, daar veld 3 in onderhoud is zal er vanaf vandaag ook gevoetbald worden op veld 2.
Hou hier rekening mee alsjeblieft!

Zaterdag 10 juli & zondag 11 juli
Eindvoorstelling, Wennekerpand Schiedam
Hypothetische voorstellingen om 13u, 14.30u, 16u en 17.30u op beide dagen! Kinderdans zal alleen de eerste voorstelling meedansen op beide dagen.

Kaarten die ik nog in eigen beheer heb van december houdt de dansschool in eigen beheer.
Ticketprijs is 20 euro, dus voor degenen die al kaarten hadden graag extra geld overmaken aan de dansschool, zodra theater open zijn.

De overige kaarten worden verkocht door Theater aan de Schie zodra theaters open zijn!
Ik heb daar het liefst zo min mogelijk mee van doen:)
Sportscholen staan nog steeds op de planning om als eerste open te gaan, even doorbijten dus nog allemaal:)

Tot straks!
Felice

9 mei 2021:

Morgen starten de lessen weer!

23 april 2021:

Komende 2 weken is de dansschool gesloten in verband met de meivakantie!
Ik begreep dat er wat onduidelijkheid was, daar basisscholen, middelbare scholen & dansscholen op een ander moment vakantie vieren;)
Voor de volledigheid: ik ben de komende 2 weken niet op het Hoge Land en Cody ook niet:)
 
Wij starten weer in de week van 10 mei!
Maandag 10 mei worden de lessen gegeven op het Hoge Land.
Hoor je niets, dan blijven alle danslessen gegeven worden op het Hoge Land.
 
Wanneer sportscholen open gaan, zijn jullie de eerste die het horen;)
Ik wens alle leerlingen, ouders, docenten maar bovenal mijzelf een HELE fijne vakantie ❤
Liefs, Felice
 

19 april 2021:

Lieve Allemaal,
Iedereen heeft een e-mail van mij ontvangen met het vakantierooster en het lesgeldoverzicht voor seizoen 2021/2022.
Voor het definitieve lesrooster wacht ik nog op een belangrijke GO, daarvoor nog even geduld.
De voorstelling van aanstaande zaterdag (24 april) vervalt helaas.
De week van 24-28 mei(huidig seizoen) vervallen alle lessen, ik word die week 30😊
Die week zal ik ook geen e-mail en whatsapp beantwoorden.
 
De doorloop van zaterdag 26 juni (de Buurvrouw, Rotterdam) en de voorstelling van zaterdag 10 juli (het Wennekerpand, Schiedam) blijven staan, hopelijk krijgen we hier snel groen licht voor!
We blijven de choreografieën repeteren, zodat er wel een voorstelling staat mochten theaters op tijd open gaan!
Wellicht overbodig, maar voor deelname aan de voorstelling is aanwezigheid in de lessen essentieel.
Choreografieën die al helder staan, worden alleen nog eens per les herhaald.
 
Mocht 10 juli niet meer lukken, verzetten we de voorstelling naar september.
Volgens de laatste berichten is er een mogelijkheid dat sportscholen dinsdag 11 mei open mogen.
Mocht dit het geval zijn dan ontvangen jullie in de meivakantie uiteraard bericht.
Deze week zijn er nog buitenlessen, daarna 2 weken meivakantie en dan starten we weer maandag 10 mei😊
Rest ons niets anders dan jullie alvast een fijne meivakantie te wensen!
 
Liefs,
Cody & Felice
 

29 maart 2021:

Lieve Allemaal,

Met ingang van vandaag vinden alle danslessen buiten plaats!
Adres: Hoge Land 23, Berkel en Rodenrijs.
We spreken af vóor de ingang van de Sporthal Oostmeer.

– Bij klachten thuisblijven!
– Goed je handen wassen voor je naar de les komt:)
– Aan de ouders willen we vragen hun kind af te zetten bij de accommodatie/de docent en daarna weer naar huis te gaan.
– Het is niet de bedoeling dat leerlingen blijven hangen op het terrein na de dansles.

Maandag
17.00-18.00 Streetjazz 7-9 jaar
18.00-19.00 Moderne dans 14-17 jaar
19.00-20.00 Moderne dans Volwassenen

Dinsdag
15.45-16.30 Kinderdans 4-6 jaar
16.30-17.15 Klassiek ballet 7-9 jaar
17.15-18.15 Streetjazz 10-14 jaar
18.15-19.15 Klassiek ballet 9-13 jaar

Woensdag
16.00-16.45 Kinderdans 4-6 jaar
16.45-17.45 Jazzdance 7-9 jaar
17.45-18.45 Jazzdance 10-15 jaar
18.45-19.00 Spitzen
19.00-20.00 Jazzdance Volwassenen
20.00-21.00 Afrikaanse dans Volwassenen

Vrijdag
17.00-18.00 Streetjazz 10-13 jaar
18.00-19.00 Streetjazz 14-17 jaar
19.00-20.00 Klassiek ballet 16+

Interesse?
www.dansstudiofelice.nl/contact
OF
06-42197313

24 maart 2021:

Lieve Allemaal,
Gisteravond heeft er weer een persconferentie plaatsgevonden.
De maatregelen blijven gelijk tot 20 april, wat wil zeggen: binnensport is niet toegestaan, buitensport wel.
Met ingang van maandag 29 maart zullen alle danslessen buiten gaan plaatsvinden!
We zullen gaan dansen bij TOGB. Adres: Hoge Land 23, Berkel en Rodenrijs.
We hebben daar een grasveld(veld 2) tot onze beschikking.
Dit is naast de fietsenstalling. Plattegrondje zit in de bijlage van de e-mail.
We zullen voor de Sporthal (Oostmeer hallen) afspreken.
Dus als je les bijvoorbeeld om 17.00uur begint, dan spreken we óm 17.00uur voor de Sporthal af.
Aan de ouders willen we vragen om hun kind af te zetten bij de accommodatie/de docent, en daarna weer naar huis te gaan.
Dit in verband met de verspreiding van het virus, wat we niet willen😊
Wellicht overbodig: maar ik ben corona-aanspreekpunt/verantwoordelijke. Komende week zal ik er even bij zijn bij de lessen van Cody voor de opstart, daarna is hij corona-aanspreekpunt/verantwoordelijke voor zijn lessen.
Voor de sportprotocollen, zie de afbeelding in de bijlage van de e-mail.
 
Alle lessen zullen plaatsvinden onder de reguliere lestijden:
Maandag
17.00-18.00 Streetjazz 7-9 jaar
18.00-19.00 Moderne dans 14-17 jaar
19.00-20.00 Moderne dans Volwassenen
Dinsdag
15.45-16.30 Kinderdans 4-6 jaar
16.30-17.15 Klassiek ballet 7-9 jaar
17.15-18.15 Streetjazz 10-14 jaar
18.15-19.15 Klassiek ballet 9-13 jaar
Woensdag
16.00-16.45 Kinderdans 4-6 jaar
16.45-17.45 Jazzdance 7-9 jaar
17.45-18.45 Jazzdance 10-15 jaar
18.45-19.00 Spitzen
19.00-20.00 Jazzdance Volwassenen
20.00-21.00 Afrikaanse dans Volwassenen
Daar de avondklok vanaf 31 maart vanaf 22.00uur geldt, kan het rooster op woensdag hetzelfde blijven😊
Vrijdag
17.00-18.00 Streetjazz 10-13 jaar
18.00-19.00 Streetjazz 14-17 jaar
19.00-20.00 Klassiek ballet 16+
 
Voor het buiten dansen zijn sportschoenen en sportkleding prima.
Bij wind kleed je goed aan, bij hitte zet een zonnebril op/doe een korte broek aan en neem voldoende water mee.
Bij regen vervalt de dansles, dit hoor je altijd úiterlijk een half uur van tevoren via de groepsapp, anders hebben wij niet meer voldoende tijd om op de locatie aan te komen😊
Ik ga morgen even kijken op het terrein om mezelf wegwijs te maken en om te kijken of er ergens een afdakje is.
Op het moment dat het dan miezert kunnen we daar even schuilen, en hoeft de dansles niet direct gecanceld te worden.
Zoals altijd, als je niet naar de dansles komt: meld je dan even af op: 06-42197313.
 
Alle leerlingen tot 27 jaar hoeven officieel geen anderhalve meter afstand te houden onder het sporten, maar we willen iedereen vragen dit wel te doen.
Om de simpele reden dat wij als dansschool niet bij willen dragen aan de verspreiding van het virus.
Bij kleuters is het lastig, maar bij alle andere leeftijden is anderhalve meter afstand houden tijdens het dansen prima te doen, en ook fijner voor je dansruimte😊
Zoals altijd: bij klachten thuisblijven graag. Iedereen die toch met klachten naar de dansles komt, zal vriendelijk verzocht worden weer naar huis te gaan.
Als er tijdens de dansles klachten ontstaan, dan vragen we je ook vriendelijk om naar huis te gaan.
Graag goed thuis je handen wassen voor je naar de dansles komt!
 
Op het gras laten we stretchen/buikspieren/vloerwerk achterwege.
Wel zal alles véel sneller gaan omdat er geen vertraging meer in het beeld zit, en hebben wij meer mogelijkheden om de dansen te cleanen/iedereen op gelijke timing te krijgen.
Handig om te vermelden is dat we te gast zijn bij TOGB, zodoende is ons gevraagd niet voor overlast te zorgen.
Graag jullie medewerking.
Bij hooikoorts klachten: graag van tevoren aangeven, want dat kunnen we niet ruiken😊
 
Zoals altijd:
– Lange Adem Voorstelling: zaterdag 24 april, de Buurvrouw, Larikslaan 200, Rotterdam.
Voorstellingen om 13u, 13.45u, 14.30u, 15.15u, 16u, 16.45u en 17.30u. Hierbij wordt uitgegaan van 30 mensen in éen ruimte.
Het kan zijn dat de laatste voorstelling wegvalt, en we het publiek elders(bij de andere shows) onderbrengen.
Zodra we een GO krijgen dat theaters open gaan, gaat de kaartverkoop weer verder.
Kaarten zijn 8 euro per stuk en de kaartverkoop loopt via de dansschool.
Iedereen die al tickets heeft gekocht staat genoteerd uiteraard.
 
De groepen die hieraan meedoen zijn:
– Jazzdance 10-15 jaar, Woensdag 17.45-18.45
Zwarte lange broek, geel shirt, staart/knot, danssneakers.
– Streetjazz 14-17 jaar, Vrijdag 19.00-20.00: eerste deel
Zwarte lange broek, wit shirt, staart, danssneakers.
– Ballet 16+, Vrijdag 19.00-20.00
Zwart balletpak, roze panty, roze balletschoenen, knot.
– Streetjazz 10-14 jaar, Dinsdag 17.15-18.15
Zwarte lange broek, rood shirt, staart, danssneakers
– Klassiek ballet 9-13 jaar, Dinsdag 18.15-19.15
Zwart balletpak, roze panty, roze balletschoenen, knot.
Deze dans zullen we van voren aan weer gaan repeteren dus het is even kijken of dit al haalbaar is, als theaters vóor juli opengaan😊
– Moderne dans 14-17 jaar, Maandag 18.15-19.15
Zwarte lange broek, blauw shirt, blote voeten.
 
Zaterdag 26 juni, 13.00-16.00, doorloop Eindvoorstelling, de Buurvrouw, Larikslaan 200, Rotterdam
Afhankelijk van hoeveel mensen er tegen die tijd in éen ruimte mogen zal deze ingedeeld worden in groepen.
 
Zaterdag 10 juli 10.30-18.45, Eindvoorstelling het Wennekerpand, Vijgensteeg 2, Schiedam
De volgorde van deze voorstelling vind je als bijlage bij de e-mail.
Voorstellingen om 14.30u en 17.15u, kinderdans zal 1 voorstelling meedansen.
Tickets hiervoor zijn 17,50 euro per stuk, bij een normale bedrijfsvoering.
Daar we rekening moeten houden met maatregelen kunnen tickets wat duurder uit gaan vallen, omdat we anders simpelweg niet uit de kosten van het theater komen. De kaartverkoop loopt in principe via het theater.
Hierover later meer! Noteer deze data op de kalender alsjeblieft!
 
De groepen die ook in aanmerking komen voor de Lange Adem Voorstelling (nu april) zijn: streetjazz 7-9 jaar maandag en streetjazz 10-13 jaar vrijdag. Deze dans is nu af!
Ik vind het lastig aangeven via het scherm of deze al podium-klaar is, dus dat bekijken we in de buitenlucht!
De groepen moderne dans 14-17 jaar en moderne dans volwassenen zijn bezig aan een choreografie die in juli opgetreden zal worden. Hierbij geldt: lange zwarte broek, zwart shirt, en blote voeten zonder nagellak.
Voor de groepen jazzdance volwassenen en Afrikaanse dans volwassenen graag nog even overleg voor de voorstelling in juli.
Voor de lessen kinderdans starten we aan de choreografieën als we elkaar weer zien in de buitenlucht, hiervoor geldt roze balletpakje en balletschoentjes. Voor de jongetjes mannen tenue.
 
De kostuums gaan we weer gebruiken als we ZEKER weten dat een voorstelling daadwerkelijk doorgaat😊
Wij zien jullie deze week voor de laatste keer via het scherm en dan volgende week éindelijk weer live.
We hebben er zin in, tot dan!
Liefs,
Cody & Felice
 

15 maart 2021:

Lieve Allemaal,
Afgelopen maandagavond heeft er weer een persconferentie plaatsgevonden.
Wij zullen online lessen blijven verzorgen tot 30 maart, tot het moment dat we buiten gaan dansen😊
Dit kan in groepsverband tot 27 jaar, vanaf 16 maart(morgen dus) kan er in groepsverband gesport worden door leerlingen van 27 jaar en ouder in groepjes van 4, dit is exclusief trainster.
 
Onze vaste buitensport-locatie zal worden het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs.
Waar we precies gaan dansen zijn we nog aan het kortsluiten, hierover later meer.
We zijn inmiddels met TOGB in gesprek, dat wordt deze week kortgesloten.
Daar de temperatuur eerst wat hoger moet zijn willen leerlingen en docenten geen kou vatten en het vroeg donker is, is mijn verwachting dat we vanaf maandag 29 maart naar buiten gaan!
Dat weekend is de klok verzet, en dat is ook wat veiliger voor de jongere leeftijd.
Voor het buiten dansen zijn sportschoenen en sportkleding prima, dit gebeurt onder de reguliere lestijden, we zullen éen vast grasveld tot onze beschikking hebben.
 
Voor de les Afrikaanse dans op woensdag van 20-21 moeten we even in de gaten houden of de avondklok nog geldt, anders kunnen we 2 keer 3 kwartier lessen maken:
Jazzdance: 19-19.45u, Afrikaans: 19.45-20.30u.
Dan ben ik ook op tijd thuis 🙂
 
De voorstelling op zaterdag 27 maart vervalt helaas, we zijn op zoek naar een nieuwe datum voor deze Lange Adem Voorstelling.
Nieuwe poging wordt zaterdag 24 april😉
De eindvoorstelling is op zaterdag 10 juli in het Wennekerpand in Schiedam, noteer deze datum op de kalender alsjeblieft!
Hier zullen alle groepen aan meedoen.
 
De doorloop van deze voorstelling is op zaterdag 26 juni tussen 13-16 bij de Buurvrouw in Rotterdam, afhankelijk van hoeveel mensen in éen ruimte mogen zal deze ingedeeld worden in groepen.
Jullie ontvangen een seintje van mij wanneer we naar buiten gaan, de ZOOM links tot en met 19 maart zitten in de mail.
De ZOOM links voor daarna volgen later.
Voor de kinderdans groepen is er afgelopen dinsdag ochtend weer een instructiefilmpje in de groepsapps geplaatst, dit keer met het thema: Heelal.
 
Nog héel even geduld,
We kunnen in ieder geval niet wachten om weer live met jullie te dansen! 😊
Liefs,
Cody & Felice
 

19 februari 2021:

Komende week is de dansschool gesloten in verband met de voorjaarsvakantie.

De digitale lessen starten weer in de week van 1 maart!

Fijne vakantie allemaal:)

18 december 2020:

Happy Holidays:)

 

15 december 2020:

Lieve Allemaal,
 
Vorige week kregen we nog een GO voor de voorstelling, nu is het weer zover helaas😅
De dansschool is gesloten tot en met 19 januari.
Wij zullen digitaal met jullie gaan dansen, je ontvangt hierover vanzelf bericht😊
 
Theaters zijn ook gesloten, dus de voorstelling van aanstaande zaterdag gaat niet door helaas.
Deze wordt waarschijnlijk verzet naar februari, hierover later meer!
Gekochte tickets blijven geldig.
 
Wij wensen jullie allemaal een fijne kerst, zien jullie snel via het scherm en na 19 januari weer live☺️
Liefs,
Cody en Felice
 

1 december 2020:

Hoi Allemaal,

Over 18 dagen is het zover: de kerstvoorstelling!

In de bijlage het affiche en ook de indeling van het publiek.

Dank voor iedereen die kaarten besteld heeft😊

Volgende week dinsdag vindt er weer een persconferentie plaats.

Ik wacht deze GO graag nog even af tot we overgaan tot de betalingen voor de voorstellingen.

Jullie ontvangen vanzelf bericht van mij.

Leerlingen aanwezig: 12.30uur, graag thuis haren en make-up doen en eten en drinken meenemen.

Geen nagellak en geen sieraden dragen op het toneel!

Kleedkamerindeling:

 • Balletzaal boven: streetjazz vrijdag en ballet vrijdag.
 • Grote woonkamer: modern, streetjazz dinsdag, ballet dinsdag en jazz woensdag.

Kleding:

 • Jazzdance 12-15 jaar, woensdag 17.45-18.45

Geel shirt, zwarte lange dansbroek, danssneakers, staart/knot

 • Streetjazz 14-17 jaar, vrijdag 18.00-19.00

Wit shirt, zwarte lange effen broek, danssneakers, staart

 • Ballet 14+ Intermediate, vrijdag 19.00-20.00

Zwart balletpak, roze panty, roze balletschoenen, knot

 • Streetjazz 10-14 jaar, dinsdag 17.15-18.15

Rood shirt, zwarte lange effen dansbroek, danssneakers, staart

 • Ballet 9-13 jaar, dinsdag 18.15-19.15

Zwart balletpak, roze panty, roze balletschoenen, knot

 • Moderne dans 14-17 jaar, maandag 18.00-19.00

Blauw shirt, zwarte lange broek, blote voeten, franse staart

Meiden die dubbele dansen hebben, zijn daarvan op de hoogte. We hebben éen haastverkleding.

Leerlingen gaan af achter het podium, en dan komt de volgende groep op.

De voorstelling duurt 45 minuten en alle shows zijn aansluitend.

Er is dus geen tijd om naar een “foyer” te gaan na de voorstelling om het publiek te zien, dit gaat ook niet met de maximale groepsgrootte.

De dansschool zal geen algemene foto- en filmopnames verzorgen, het publiek kan dus zelf filmen, gelieve geen flits te gebruiken!

Ik heb zondag 20 december ook in optie gezet van 13-16, maar zoals het er nu naar uitziet hebben wij deze niet nodig.

Met ingang van vandaag is een mondkapje verplicht in algemene binnenruimtes voor iedereen van 13 jaar en ouder.

Gelieve de wegwerpbare mondkapjes in een prullenbak te deponeren, en niet voor de ingang van de Fitness Stunter weg te gooien.

Alvast bedankt! Hopende jullie zo voldoende geïnformeerd te hebben,

Met vriendelijke groet,

Felice Sleegers

Dansstudio Felice

 

 

19 november 2020:

Lieve Allemaal,
Iedereen heeft zojuist een e-mail en een spraakopname van mij ontvangen.
Met ingang van vandaag zijn we uit de aangescherpte lockdown, wat wil zeggen dat alle danslessen (ook 18+) vanaf morgen weer normale doorgang kunnen vinden:)
Iedereen van 13 jaar en ouder dient een mondkapje te dragen in de algemene binnenruimte van de Fitness Stunter, tijdens het dansen kan deze weer af:)
Iedereen die haar mondkapje “vergeten” is, wordt vanaf morgen vriendelijk verzocht weer naar huis te gaan.
Zaterdag 19 December dansen we een Kerstvoorstelling!
De Buurvrouw, Larikslaan, 200, Rotterdam.
De voorstellingen vinden plaats om:
13.00u, 13.45u, 14.30u, 15.15u, 16.00u en 16.45u.
Leerlingen aanwezig van 12.30u tot 17.45u, haar en make-up graag thuis verzorgen!
Degenen die al kaarten besteld hebben zijn genoteerd, in de bijlage van de e-mail vind je bij welke tijd je bent ingedeeld.
Ik wil jullie vragen de kaarten vóor 30 november te bestellen, dan kan ik kijken of we uitkomen met 6 voorstellingen.
Liefs, Felice

5 november 2020:

Lieve Allemaal,

Afgelopen dinsdag heeft er weer een persconferentie plaatsgevonden.

Met ingang van morgen dienen wij ons de komende 2 weken aan de volgende regels te houden:

 • Alle lessen tot en met 18 jaar kunnen ongewijzigd doorgaan😊
 • Alle lessen boven de 18 mogen gegeven worden aan maximaal 2 personen.

Wij hebben momenteel 4 groepen van boven de 18:

 • Moderne dans Volwassenen, Maandag 19.00-20.00: 4 leerlingen
 • Jazzdance Volwassenen, Woensdag 19.00-20.00: 6 leerlingen
 • Afrikaanse dans Volwassenen, Woensdag 20.00-21.00: 3 leerlingen
 • Ballet 14+ Intermediate, Vrijdag 19.00-20.00: 4 leerlingen van boven de 18.

Wat betreft de volwassenen lessen: laat me even weten of je naar de les komt, ja dan nee.

Doe dit uiterlijk om 15.00 uur ’s middags, zodat we er nog in op kunnen spelen.

Is het zo dat er 2 leerlingen van boven de 18 naar de les kunnen, doen we het op die manier.

Willen er meer dan 2 personen komen, dan hebben wij op maandag en woensdag uitloopmogelijkheden omdat de groepslessen van de Fitness Stunter sowieso niet doorgaan de komende 2 weken. Dus op maandag is er mogelijkheid om 2 lessen moderne dans te doen van 19-20 en 20-21, en op woensdag is er mogelijkheid om uit te lopen tot 22u met jazz en/of Afrikaans.

Lang verhaal kort: voor de volwassenen lessen houden we contact via de groepsapps.

Voor de lessen onder 18 jaar verandert er weinig.

Wel wil ik iedereen van 13 jaar en ouder vragen om een mondkapje te dragen in de algemene binnenruimte van de Fitness Stunter.

Ik vind het aantal besmettingen te hoog, en de trap te smal.

In de danszaal kan deze weer af😊

Hieronder nog de algemene regels via de site www.dansondernemers.nl

Jeugdlessen tot 18 jaar

Deze lessen mogen doorgaan onder de dezelfde voorwaarden van de gedeeltelijke lockdown. Er hoeft tijdens de les geen afstand gehouden te worden tussen de leerlingen onderling. Vanaf 13 jaar is het advies om met een mondkapje een locatie te betreden en te verlaten, tijdens het dansen kan het mondkapje af. Vanaf 12 jaar adviseren wij om wel om afstand te houden naar docent toe en na de les ook van elkaar. Ouders mogen niet mee naar binnen.

Danslessen vanaf 18 jaar 

 • Groepslessen zijn niet toegestaan. Dansscholen dienen alle groepslessen voor 18 jaar en ouder de komende 2 weken staken of een alternatief aanbieden. Dit geldt zowel bij amateurdans als sport en als culturele uiting.
 • Het geven van een prive dansles blijft wel mogelijk aan maximaal twee dansers of een danskoppel dat uit een huishouden komt. Dansers die niet uit hetzelfde huishouden komen dienen 1.5 meter afstand te houden.
 • Professionele dansers mogen wel blijven trainen en repeteren. Voorstellingen zijn de komende 2 weken niet toegestaan.

Wat betreft de voorstelling op Zaterdag 19 december:

 • Theaters gaan voor een periode van 2 weken dicht.

Als alles gunstig verloopt, gaan zij daarna weer open.

Vooralsnog gaat deze voorstelling dus gewoon door😊

 • Ik heb al een aantal reserveringen ontvangen via de e-mail, waarvoor dank! Deze staan genoteerd.
 • Wil iedereen vragen nog geen geld over te maken, je krijgt hierover vanzelf bericht van mij. Mocht de voorstelling niet door kunnen gaan in verband met maatregelen, dan verzetten we het naar januari.

Hopende iedereen zo voldoende geïnformeerd te hebben, en tot morgen weer in de lessen!

liefs, Felice

 

29 oktober 2020:

Lieve Allemaal,

Iedereen heeft vanmiddag een e-mail en een spraakopname van mij ontvangen.

Lesrooster vrijdag 30 oktober:

15.45-16.30 Kinderdans 4-6 jaar

16.30-17.30 Streetjazz 7-9 jaar

17.30-18.30 Streetjazz 10-14 jaar

18.30-19.30 Ballet 9-13 jaar

19.30-20.30 Streetjazz 13-17 jaar

20.30-21.30 Ballet 14+ Intermediate

Locatie: “de Buurvrouw”, adres: Larisklaan 200, Rotterdam

 

Vanaf aanstaande maandag 2 november zullen alle reguliere lessen weer in de Fitness Stunter worden gehouden, te weten:

Maandag:

17.00-18.00 Streetjazz 7-9 jaar

18.00-19.00 Moderne dans 14-17 jaar

19.00-20.00 Moderne dans Volwassenen

Dinsdag:

15.45-16.30 Kinderdans 4-6 jaar

16.30-17.15 Ballet 7-9 jaar

17.15-18.15 Streetjazz 10-14 jaar

18.15-19.15 Ballet 9-13 jaar

Woensdag:

16.00-16.45 Kinderdans 4-6 jaar

16.45-17.45 Jazzdance 7-9 jaar

17.45-18.45 Jazzdance 12-17 jaar

18.45-19.00 Spitzen beginners

19.00-20.00 Jazzdance Volwassenen

20.00-21.00 Afrikaanse dans Volwassenen

Vrijdag:

17.00-18.00 Streetjazz 11-13 jaar

18.00-19.00 Streetjazz 13-17 jaar

19.00-20.00 Ballet 14+ Intermediate

 

Op zaterdag 19 december houden wij een kerstvoorstelling bij de Buurvrouw, daar het maximaal aantal personen per voorstelling momenteel 30 is inclusief de dansers, kunnen er maximaal 17 gasten de zaal in.

Dit houdt in dat er voorstellingen zijn om: 13.00, 13.30u, 14.00u, 14.30u, 15.00u en 15.30u.

Het reserveren van kaarten kan door een mail te sturen naar info@dansstudiofelice.nl met daarin voor welke voorstelling en hoeveel kaarten.

Dan krijg je van mij een bevestiging en gelieve het totaal bedrag- 8 euro per ticket- over te maken op de rekening van de dansschool.

Er zullen 40 dansers meedoen, inclusief mijzelf op spitzen😊

 • Moderne dans 14-17 jaar
 • Streetjazz 10-14 jaar, dinsdag
 • Ballet 9-13 jaar, dinsdag
 • Jazzdance 12-17 jaar, woensdag
 • Streetjazz 13-17 jaar, vrijdag
 • Ballet 14+ Intermediate, vrijdag

Mochten er meer dan 100 mensen willen komen kijken, zullen we nog meer voorstellingen organiseren.

De andere groepen zullen meedoen tijdens de jubileumvoorstelling op zaterdag 10 juli (zondag 11 juli in optie) 2021 in het Wennekerpand in Schiedam!

Tijden: 14.30u en 17.15u. Leerlingen aanwezig van 10.30u tot en met 18.45u. We beginnen met repeteren in januari.

Fijne avond😊

Liefs, Felice

 

23 oktober 2020:

Lieve Allemaal,

Met ingang van gisterenmiddag is de Fitness Stunter per direct gesloten.

Met ingang van aanstaande maandag 26 oktober vinden alle danslessen plaats bij de Buurvrouw in Schiebroek:)

Iedereen heeft een mail gekregen met de lestijd, lesdag, docent en de locatie:

Lesdag Lestijd Groep Docent Locatie
Maandag 19.15-20.15 Moderne dans 14-17 jaar Felice De Buurvrouw
Maandag 20.15-21.15 Moderne dans Volwassenen Felice De Buurvrouw
Woensdag 19.15-20.15 Jazzdance Volwassenen Felice De Buurvrouw
Woensdag 20.15-21.15 Afrikaanse dans Volwassenen Felice De Buurvrouw
Vrijdag 15.45-16.30 Kinderdans Cody De Buurvrouw
Vrijdag 16.30-17.30 Streetjazz 7-9 jaar Cody De Buurvrouw
Vrijdag 17.30-18.30 Streetjazz 10-14 jaar Felice De Buurvrouw
Vrijdag 18.30-19.30 Klassiek ballet 9-13 jaar Felice De Buurvrouw
Vrijdag 19.30-20.30 Streetjazz 13-17 jaar Felice De Buurvrouw
Vrijdag 20.30-21.30 Klassiek ballet 14+ Intermediate Felice De Buurvouw

Adres de Buurvrouw: Larikslaan 200, Rotterdam.

Er is een algemene ingang voor horeca. De balletzaal zit op de eerste verdieping en is te bereiken via een zijingang rechts.

Hopende jullie zo voldoende geïnformeerd te hebben, en op wat rustigere tijden😊

Liefs, Felice

 

16 oktober 2020:

Lieve Allemaal,

Komende week is de dansschool gesloten in verband met de herfstvakantie!
De lessen starten weer in de week van 26 oktober.
Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie🌹

 

12 oktober 2020:

Lieve Allemaal,

Deze week zijn de vriendenlessen! Alle leerlingen mogen 1 vriend/vriendin meenemen naar de dansles.
LET OP: neem 1 vriendje mee anders wordt het te vol😊
LET OP 2: Voor de lessen streetjazz 10-14 jaar dinsdag 17.15-18.15 en streetjazz 13-17 jaar vrijdag 18.00-19.00 geldt dat deze VOL zijn.

Dus is het helaas niet mogelijk een vriendin mee te nemen in verband met het virus.

Liefs Felice

 

16 september 2020:

NIEUW!
Met ingang van vandaag is er een les Afrikaanse dans voor volwassenen gestart😍
Lesdag: Woensdag
Lestijd: 20.30-21.30
Leeftijd: 18-65 jaar
Bij Afrikaanse dans is “in de vloer” dansen erg belangrijk. Er wordt veel gebruik gemaakt van ritmes, ademhaling, isolaties en timing.
Fysiek gezien heb je wel een bepaald uithoudingsvermogen nodig.
In vergelijking met westerse culturen dansen ze in Afrika echt van binnenuit🌹
Interesse?
OF
06-26794787
 

 

8 september 2020:

NIEUW!
Met ingang van gisteren is er een nieuwe les moderne dans voor volwassenen gestart😁
Lesdag: Maandag
Lestijd: 19.15-20.15
Leeftijd: 18-65 jaar:)
Interesse?
OF
06-42197313
 

 

4 september 2020:

De kop is eraf! 70 leerlingen, netjes.

Fijn weekend allemaal:)

 

 

27 augustus 2020:

Maandag starten de lessen weer!
Lesrooster Seizoen 2020/2021:
 
Maandag
17.15-18.15u Streetjazz 7-10 jaar
18.15-19.15u Moderne dans 14-17 jaar
19.15-20.15u Moderne dans Volwassenen
 
Dinsdag
16.00-16.45u Kinderdans 4-6 jaar
16.45-17.45u Klassiek ballet 7-9 jaar
17.45-18.45u Streetjazz 10-15 jaar
18.45-19.45u Klassiek ballet 9-13 jaar
 
Woensdag
16.15-17.00u Kinderdans 4-6 jaar
17.00-18.00u Jazzdance 7-9 jaar
18.00-19.00u Jazzdance 12-17 jaar
19.00-19.30u Spitzen Intermediate
19.30-20.30u Jazzdance Volwassenen
20.30-21.30u Afrikaanse dans Volwassenen
 
Vrijdag
19.00-20.00u Streetjazz 13-17 jaar
20.00-21.00u Klassiek ballet 14+ Intermediate
 
• Minimale groepsgrootte: 4 leerlingen
• Maximale groepsgrootte: 12 leerlingen
Notitie: de lessen streetjazz op dinsdag en vrijdag zijn VOL!

26 augustus 2020:

Lieve Allemaal,
 
Volgende week beginnen de lessen weer!
Iedereen heeft vanochtend een e-mail en een app van mij ontvangen met algemene informatie.
Wij blikken terug op een bijzonder 4e seizoen waarin ik iedereen wil bedanken voor het vertrouwen in de dansschool tijdens de sluitingsperiode😊
 
Met ingang van maandag 31 augustus vinden alle danslessen plaats in de danszaal van de Fitness Stunter, adres: Industrieweg 40-42, Berkel en Rodenrijs.
Ik wil het bedrijf graag uitbreiden en heb daar een fijne samenwerking gevonden!
De mail graag even goed doornemen in verband met de corona protocollen.
 
We zijn flink aan het uitbreiden met lessen kinderdans, jazzdance 7-9 jaar, streetjazz 7-10 jaar en ballet 7-9 jaar.
Volgende week vinden ook de proeflessen Afrikaanse dans en moderne dans voor volwassenen plaats! 🌹
Maandag 19.15-20.15u: Moderne dans voor volwassenen
Woensdag 20.30-21.30u: Afrikaanse dans voor volwassenen
Interesse in éen van deze lessen?
 
Danskleding is te koop bij Studio Paraddy in Rotterdam.
Ik wil graag tijdens álle lessen de anderhalve meter afstand bewaren, zodat jullie eraan wennen.
Bij klachten thuisblijven alsjeblieft!
Voor de zomervakantie kwamen er veel te veel leerlingen tóch met klachten naar de les, en ik vind dat niet zo fijn.
 
Jullie mogen zaterdag 10 juli en zondag 11 juli 2021 vast met potlood op de kalender schrijven! 🥂
Hou er rekening mee dat er in verband met de maatregelen véel voorstellingen gedanst gaan worden.
Als ik concrete afspraken heb, dan horen jullie het!
Mocht er eerder iets mogelijk zijn in de vorm van een presentatie, dan doen we dat in september.
Graag afmelden als je niet naar de les komt, met ingang van dit seizoen zijn daar ook consequenties aan verbonden.
 
Voor verder informatie over de dansschool:
www.facebook.com/dansstudiofelice
 
Op een mooi 5e seizoen! 😘
Liefs Felice

 

7 augustus 2020:

Lieve Allemaal,

Deze week zijn de allerlaatste lessen van het seizoen gegeven!
Het was een bijzonder seizoen😅
Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen in de dansschool, ook in crisistijden🌹

Dit meisje gaat 3 weken ondergronds, zodat zij 31 augustus weer topfit is👌
En morgen dan EINDELIJK naar de kapper☺️
Na 7 maanden🙊
“Ik heb een sportschool”, is mijn verklaring voor alles😘

Geniet van de zomer allemaal!
Happy holidays🥰

Liefs Felice

 

16 juli 2020:

75 leerlingen!

 

1 juli 2020:

Lieve Allemaal,

We zijn weer officieel OPEN!

 

21 juni 2020:

Jubileumvoorstelling 2021

Afrikaanse stuk! <3

 

15 juni 2020:

70 leerlingen!

 

14 juni 2020:

Als het goed is, mogen we over 2,5 week weer op de verende vloer dansen:)

CAN’T WAIT

 

10 juni 2020:

3 years after!

 

4 juni 2020:

“Daar lopen meer sporters tegenaan aan het einde van hun carrière.”
Het einde?!
Het midden zul je bedoelen😍
Jubileumvoorstelling 2021
First dance & last dance 😊👌

 

27 mei 2020:

Danks voor alle felicitaties! 29 and still awesome:)

 

27 mei 2020:

Deze chick is vandaag 29 geworden!

 

17 mei 2020:

YES! De dansschool is vandaag 4 jaar geworden:)

 

8 mei 2020:

Lieve Allemaal,

Iedereen heeft zojuist een GIGANTISCHE e-mail van mij ontvangen en een spraakopname van 7 minuten met álle informatie, spelregels en protocollen die nodig zijn😊

Vanaf aanstaande maandag hebben wij groen licht🌹
Alle lessen worden gegeven op de reguliere lestijden.
Voor de leeftijden 10-14 jaar heb ik een aangepast schema gemaakt👌

Ik begreep dat sporten in het Park naast Zwembad de Windas hem niet gaat worden, daar dit in onderhoud is.
Dat is voor ons dan ook niet handig in verband met geluidsoverlast😉

De andere 2 opties met gras waren niet ideaal, dus heb ik even zitten brainstormen met de Gemeente.
Ik wil graag gaan dansen in het parkje “de Leeuwenkuil”, dit is dichtbij TIM Fysiotherapie waar wij mee samen werken🥰
Als je naast de van Vredenburchlaan erin rijdt is daar een stukje vlak gras, daar wil ik graag gaan dansen:)

Wij houden rekening met de maximale groepsgrootte van 10 personen, boxjes zijn geregeld en ook desinfecteerspray!
Proeflessers zijn weer welkom!😍
www.dansstudiofelice.nl/contact

Bij klachten: blijf thuis!
Kom je toch dansen met klachten?
Dan stuur ik je naar huis!
Mochten Katherine & ik klachten krijgen door het buiten dansen(deze kans is reëel), dan vervallen de lessen.
Bij regen vervallen de lessen ook!

Je kunt gewoon in sportkleding en sportschoenen naar het parkje komen, ouders zijn niet toegestaan!
Je kunt me herkennen aan:
– een tuinstoel☘️
– diva zonnebril😎
– roze hardloopschoenen💪

Last but not least: afgelopen 2 maanden werd ik élke ochtend wakker met de gedachte: de dansschool is dicht.
Ik ben super blij dat wij elkaar weer kunnen zien!🌹
En wat kunnen dansen, ook al is het dan op gras:)
Afgelopen woensdag was flink huilen natuurlijk, maar ik heb begrepen dat er veel protest is, dus ik hoop dat er nog wat verandert🤞

ALTIJD
BLIJVEN
DANSEN

Liefs, Felice

 

6 mei 2020:

Hoe overleef ik de quarantaine?
ZO😍

Daar de choreografieën voor 40% af zijn, heeft de dansschool even contact gezocht met het theater😊
Onder het mom van:
“Ik durf het bijna niet te vragen, maar hoe gaat het met je?”

Het Wennekerpand gaat er zéker vanuit juli 2021 open te zijn, dus dat is goed nieuws!🥂
De zondag na de voorstelling stond ook in optie in verband met groei.
En nu in verband met groei en/of anderhalve meter😉
Finale Jubileumvoorstelling 2021, op 2/3🌹

ALTIJD
BLIJVEN
DANSEN

1 mei 2020:

Lieve Allemaal,

Vanaf afgelopen woensdag mogen we van de regering buiten sporten😍
Gisterenochtend ontving ik een mail van de Gemeente Lansingerland dat buitensporten kunnen starten, maar dat binnensporten moeten wachten tot zij een vaste locatie hebben aangewezen gekregen.

Het doel hiervan is mij niet helemaal helder, maar ik voel er ook weinig voor om in overtreding te gaan.
Iedereen heeft (again) een mail en een spraakopname van mij ontvangen.

Vanavond vervallen de lessen:
– 19.00-20.00 Streetjazz 13-16 jaar
– 20.00-21.00 Klassiek Ballet 15+ Gevorderd
De Gemeente hoopt begin volgende week meer duidelijkheid te kunnen geven😊
Tot die tijd zal ik jullie dagelijks via whatsapp op de hoogte houden of de lessen wel/niet doorgaan en zo ja: waar.

Als wij een vaste locatie hebben ontvangt iedereen (again) een e-mail van mij.
Hang in there!😘
Voor de meesten is het einde in zicht😅

Wat betreft het online lesgeven: laat me even weten of je hier iets aan hebt!
En als je het niet gebruikt: waarom niet?
Geen behoefte, geen tijd, te moeilijk etc.
Ik ben meestal 2 uur aan het dansen en daarna 2 uur bezig met films versturen omdat het zo’n grote bestanden zijn, dus let me know!
Ik hoop aanstaande donderdag weer op de zwarte verende vloer te mogen dansen🥰

Voor alle duidelijkheid: de eindpresentatie op zaterdag 11 juli vervalt, alle evenementen zijn geschrapt tot 1 september.
Ik ben aan het kijken naar alternatieven, maar daarvoor is het eerst belangrijk dat evenementen weer mogen plaatsvinden😜

Wil je een proefles volgen? Dat kan!
www.dansstudiofelice.nl/contact

Je hoort van mij per wanneer dat kan en waar😊
Fijn weekend allemaal en stay healthy!
Want als je gaat hoesten, dan mag je weer niet dansen😉Liefs Felice

 

24 april 2020:

OM GELIJKMOEDIGHEID

Maak mijn hart een oase van stilte
Maak mijn lichaam een tempel van rust
Maak mijn geest een onbeschreven blad
Maak mijn ziel een spiegel van licht

Maak mijn mond zonder oordeel
Maak mijn ogen onthecht
Maak mijn oren tot horen bereid
Dat ik leer staan met lege handen

Dat ik mag aanvaarden wat is
Mag vertrouwen wat komt
Mag loslaten wat was
Op adem mag komen ieder moment

Alles begrijpend ben ik wijs
Niets grijpend ben ik liefde
Niets bezittend ben ik vrij
Niets waar makend ben ik waar

Toon mij het gezicht van voor ik begon
Maak mij éen met alles, éen met allen
Éen met de bron😊

23 april 2020:

If the worst is happening, how does anything work?
ZO dus🌹
Speciale dank aan de lieve mensen die de zwarte verende vloer de afgelopen 6 weken tot mijn beschikking hebben gesteld!
Anders zat ik nu waarschijnlijk nog steeds in een hele diepe put met drijfzand😉
In 6 days: dancing in the park!😍
Interesse?
www.dansstudiofelice.nl/contact

16 april 2020:

Lieve Allemaal,

Iedereen heeft gisteren een e-mail ontvangen met het lesrooster(onder voorbehoud), het vakantierooster & het lesgeldoverzicht van seizoen 2020/2021!
Katherine blijft de kinderdans geven op de woensdag☺️
Cody gaat kinderdans en jazzdance 7-9 jaar geven op de maandag😊
Op dinsdag, woensdag(vanaf 17u) én vrijdag sta ik zelf de eerste uren, ik kan niet beloven dat dit het gehele seizoen zo blijft in verband met groei.
In de week van 24-28 mei 2021 vervallen alle lessen!

Lesrooster Dansstudio Felice seizoen 2020/2021:
Maandag: Docent:
16.30-17.15 Kinderdans 4-6 jaar Cody
17.15-18.15: Jazzdance 7-9 jaar Cody
18.15-19.15: Moderne dans 14-17 jaar Felice
19.15-20.15: Moderne dans Volwassenen Felice

Dinsdag:
16.00-16.45: Kinderdans 4-6 jaar Felice
16.45-17.45: Ballet 7-9 jaar Felice
17.45-18.45: Streetjazz 10-15 jaar Felice
18.45-19.45: Ballet 10-14 jaar Felice

Woensdag:
16.15-17.00: Kinderdans 4-6 jaar Katherine
17.00-18.00: Jazzdance 7-9 jaar Felice
18.00-19.00 Jazz Gevorderd 12-17 jaar Felice
19.00-19.30 Spitzen Intermediate Felice
19.30-20.30: Jazzdance Volwassenen Felice
20.30-21.30 Afrikaanse dans Volwassenen Felice

Vrijdag:
17.00-18.00 Ballet 7-9 jaar Felice
18.00-19.00 Streetjazz 7-9 jaar Felice
19.00-20.00 Streetjazz 14-17 jaar Felice
20.00-21.00 Ballet 16+ Gevorderd Felice

Finale Jubileumvoorstelling, Gedeelte Jazz😎
“In het willingness to bend but never break, and in her courage to believe that the darkness can’t hold her as long as she continues to create her onw light🌹

12 april 2020:

Lieve Allemaal,

We zijn inmiddels 4 weken dicht en dat blijft nog minstens 4 weken zo.
Hang in there!😘
Het ENIGE positieve aan de situatie is dat wij ons niet hoeven te ergeren aan de lichtinval in de danszaal😉😜
Gelukkig waren er deze week íets positievere berichten, dus laten we hopen dat we na de meivakantie weer open kunnen!🤞
Hoe vaak ik deze week heb hardgelopen? 5x💪
Daarnaast zijn alle choreografieën voor de eindpresentatie af!

Eindpresentatie 2020😊
1 Jazz Gevorderd 11-16 jaar
2 Ballet 7-9 jaar
3 Streetjazz 13-16 jaar
4 Spitzen
5 Ballet 15+ Gevorderd & Ballet 16+ Intermediate
6 Kinderdans Woensdag
7 Kinderdans Dinsdag
8 Jazzdance Volwassenen
9 Streetjazz 10-14 jaar
10 Ballet 10-14 jaar
11 Moderne dans 13-16 jaar

Jubileumvoorstelling 2021🌹
Dans numero 3! Let it be:)
Het is nu nog freestyle en dat blijft het waarschijnlijk ook!

STAY HOME
STAY SAFE
&
DON’T PANIC☺️

Nog steeds in goede gezondheid!
Liefs, Felice

11 april 2020:

Op welke leeftijd bent U begonnen met uw dansvakopleiding?
16
En voor die tijd HEEL VEEL gestretcht in deze tuin!
Deja vu☺️

“Heb je al een hobby gevonden?”
Nu de dansschool is gestopt met huilen🌹, al haar choreografieën afheeft voor de eindpresentatie👌 en weer volop in beweging is🥰
Heeft zij dan éindelijk 3 schilderdoeken besteld vanmiddag😊
4 weeks down, 4 To go.
Happy Easter!

ALTIJD
BLIJVEN
DANSEN

 

5 april 2020:

Shakespeare heeft tijdens de pest 2 meesterstukken geschreven😉
Zoals het er naar uitziet hebben wij volgend seizoen 2 voorstellingen, éen in het begin van het seizoen en éen aan het einde van het seizoen.
Nu er geen proeflessers komen(bummer, we waren net zo lekker bezig), heb ik eindelijk de tijd om me bezig te houden met de basisactiviteiten van een dansdocent: lessen voorbereiden😅

Eindpresentatie 11 juli:
Streetjazz 13-16 jaar, af:)👌
Jazz Gevoderd 11-16 jaar, af:)👌
Moderne dans 13-16 jaar: af:)👌
we zullen zien of het juli, september of oktober wordt!🤷‍♀️
Stay safe allemaal😘

Liefs Felice

 
 

1 april 2020:

Lieve Allemaal,

Hopelijk is iedereen in goede gezondheid en veilig thuis!😘
In verband met de maatregelen omtrent het corona virus is de dansschool gesloten in ieder geval tot en met 28 april.
De dansschool zou sowieso gesloten zijn van 25 april-10 mei in verband met de meivakantie.
Dit betekent dat wij op zijn vroegst maandag 11 mei weer open gaan helaas..
Wat betreft zaterdag 11 juli, zolang er geen maatregelen zijn voor die tijd ga ik ook niets cancelen😊
Wij moeten er wel rekening mee houden dat de kans klein is dat we de eindpresentatie met 55 dansers en 250/300 man publiek kunnen realiseren🌹
Aflasten vind ik zonde, dus ik ben aan het kijken naar alternatieven:).
Wordt vervolgd.
De leerlingen van moderne dans en jazzdance hebben al een aantal filmpjes ontvangen via de app om thuis wat te dansen💃
Dit bevalt goed, dus ik ga proberen dit voor streetjazz en klassiek ballet ook te realiseren!
Voor de meivakantie worden het lesrooster, het vakantierooster en het lesgeldoverzicht van vólgend seizoen naar alle leerlingen en ouders gecommuniceerd per e-mail.
Ondertussen probeer ik zelf een beetje fit te blijven😅
Zorg goed voor jezelf en ik hou jullie up to date:)

STAY HOME
STAY SAFE
&
DON’T PANIC😊

Liefs Felice

23 maart 2020:

Gewoon 2 joggingbroeken, een trui, een sjaal én een vest aandoen met al die wind😉

Covid-19: wat een verschrikkelijk virus.
Het heeft al ontelbaar mensen het leven gekost, nog niet te praten over ALLE besmettingen.

Inmiddels heb ik al 2 weken niet gedanst op een verende vloer🤷‍♀️
Vergeleken met bovenstaande is dat natuurlijk NIETS, maar toch😘
“Je bent aangetast in je bestaan”
True😊

Ik wil natuurlijk wel een béetje fit blijven😅
In het begin ging ik elke dag hardlopen, maar op een gegeven moment zegt je lichaam dan:
Hé doe is ff normaal!
Je bent danseres en geen sprinter;)

Als de volgende maatregelen van het kabinet bekend zijn(hoe eerder hoe beter als je het mij vraagt) krijgen jullie weer een mailtje van mij😘

STAY HOME
STAY SAFE
&
DON’T PANIC😊

Bij moderne dans werken we vanuit adem, hou je daar maar aan vast🌹

21 maart 2020:

Lieve Allemaal,

Hopelijk is iedereen in goede gezondheid en veilig thuis👌

Ah lekker🌹
Bevrijdingsdag 2016😍
En 12 dagen later was de dansschool een feit☺️
Peridance Capezio Centre, NYC
Julia Ehrstrand intermediate/advanced contemporary class!
Heel blij met deze illegale tape, Hihi

Online Lesgeven.
Mijn eerlijke, ongezouten mening:
ONTZETTEND lamé😉
Het is niet echt lesgeven, iemand doet iets voor en zet het op tape en dan Kun je het nadoen.
Blij ben ik voor mijn collega dansdocenten die zo bezig blijven😘
Maar vraag me eerlijk af hoeveel amateur leerlingen dit daadwerkelijk gaan doen, Haha

Zojuist heeft Julia Ehrstrand via een live verbinding een moderne warming-up gegeven vanaf het ijs in Zweden, waarvoor dank🌹
Ik heb heel voorzichtig meegedaan op een vloer die niet veert, en het was fijn om weer iets te doen😊

Online Lesgeven.
Ik heb gewoon een verende vloer nodig. PUNT
Wordt vervolgd😉
Stay safe & stay strong🌹

Liefs

16 maart 2020:

Vanwege de maatregelen omtrent het corona virus is de dansschool gesloten met ingang van vandaag.

Dit duurt in ieder geval tot en met 6 april.

Het is ontzéttend jammer, maar het is niet anders helaas.

Zorg goed voor jezelf:)

Jullie ontvangen een seintje van mij als we weer open gaan.

Liefs Felice

 

8 maart 2020:

Jubileumvoorstelling 2021🌹
Ik ga 3 solo’s dansen🥰
Te beginnen met: de stervende zwaan.
Happy international women’s day😘

 

12 februari 2020:

60 leerlingen! Mooie mijlpaal:)

 

17 januari 2020:

Met ingang van vandaag heb ik 4 telefoons:
1 IPhone, voor privé gebruik😊
2 Lesgeeftelefoon, voor muziek 🎧
3 Amerikaanse telefoon, komt wel weer☺️
4 Werktelefoon! HALLELUJA😍
Dit nummer is toegevoegd aan alle groeps apps, en mijn privénummer is verwijderd👌
Graag voortaan telefonisch contact opnemen met: 06-42197313

 

7 januari 2020:

Zaterdag 11 juli is de afsluiting van het seizoen in Sporthal de Zijde!

Omdat de danszaal te klein is voor de omvang van de school nu en het publiek, huur ik de gymzaal beneden. Deze heeft een grootte van 3 gymzalen.

Wij zullen de vloer af tapen, zodat iedereen met straatschoenen naar binnen kan😊

We zullen met de groepen (die willen) choreografieën maken en deze presenteren. We starten met repeteren na de voorjaarsvakantie!

Zaterdag 11 juli is de afsluiting van het seizoen in Sporthal de Zijde!

Omdat de danszaal te klein is voor de omvang van de school nu en het publiek, huur ik de gymzaal beneden. Deze heeft een grootte van 3 gymzalen.

Wij zullen de vloer af tapen, zodat iedereen met straatschoenen naar binnen kan😊

We zullen met de groepen (die willen) choreografieën maken en deze presenteren. We starten met repeteren na de voorjaarsvakantie!

1 januari 2020:

Gelukkig 2020!

 

20 december 2019:

Vanavond worden de laatste lessen van 2019 gegeven!

Daarna is de dansschool 2 weken gesloten in verband met de kerstvakantie:)

De lessen starten weer in de week van 6 januari.

Wij wensen iedereen een hele fijne kerstvakantie!

 

16 december 2019:

Deze week zijn de kijklessen!

De leerlingen laten zien wat ze afgelopen half jaar geleerd hebben, en alle belangstellenden zijn welkom!

 

20 november 2019:

Met ingang van vandaag wordt de les kinderdans op de woensdag (16.15-17u) gegeven door Katherine Smirnova.

Zij zit in het tweede jaar van haar dansopleiding aan de Utrechtse Dansacademie:)

Vanaf vandaag heeft de dansschool 2 sleutels;)

  

 

18 oktober 2019:

De dansschool is de komende week gesloten in verband met de herfstvakantie.

De lessen starten weer in de week van 29 oktober:)

Ik wens iedereen een hele fijne vakantie!

18 oktober 2019:

Vanaf woensdag 29 oktober gaan wij ook beginnen met een extra les kinderdans op de woensdag!

Lestijd: 16.15-17.00u

Leeftijd: 4-6 jaar

Als je bijna 4 bent, ben je ook welkom!

Jongetjes uiteraard ook:)

Mooie mijlpaal voor de dansschool!

14 oktober 2019:

Deze week mag je ook meedoen in een andere stijl!

Liefst wel in de eigen leeftijdscategorie:)

Voor het rooster zie: www.dansstudiofelice.nl/lesrooster

 

 

14 oktober 2019:

Deze week zijn er vriendenlessen in de dansschool!

Alle leerlingen mogen 1 vriend/vriendin meenemen naar de dansles:)

 

7 oktober 2019:

Vandaag zijn wij met een delegatie van 10 leerlingen naar een moderne dansvoorstelling geweest in ’t Manneke:)

Het was prachtig!

 

6 oktober 2019:

PROJECT REGENBOOG! Eindvoorstelling Dansstudio Felice, When I’m 64, Zaterdag 6 Juli, Wennekerpand Schiedam.

Moderne Dans 13-16 jaar, Maandag 18.15-19.15

Ballet 16+ Intermediate, Woensdag 17.00-18.00

Streetjazz 12-14 jaar, Dinsdag 17.45-18.45

Streetjazz 13-16 jaar, Vrijdag 19.00-20.00

Jazz Gevorderd 13-16 jaar, Woensdag 18.30-19.30, Afrikaanse stuk <3

Spitzen Gevorderd, Woensdag 18.00-18.30

Spitzen Gevorderd, Woensdag 18.00-18.30

Ballet 15+ Gevorderd, Vrijdag 20.00-21.00

 

29 augustus 2019:

Gisteren is de tack opgeladen zodat wij volgende week weer lekker kunnen starten!

Maandag beginnen de lessen weer:)

 

19 juli 2019:

Vanavond worden de laatste lessen van het seizoen gegeven!

Daarna is de dansschool 6 weken gesloten in verband met de zomervakantie:)

Ik wens iedereen een hele fijner zomer!

De lessen starten weer in de week van 2 september, dan worden ook de dvd’s van de voorstelling uitgedeeld:D

7 juli 2019:

Aan het nagenieten van een fantastische voorstelling! 🥰
Kon niet beter:)
Ik ben blij, gelukkig, tevreden en trots😍
Liefs

 

22 juni 2019:

De trailer voor de voorstelling is af!

Als ik 64 ben, dan wil ik nog steeds dansen <3

 

19 juni 2019:

Er wordt hard gerepeteerd voor de voorstelling!

Over 17 dagen in het theater:)

www.theateraandeschie.nl/voorstelling/whenim64

 

17 mei 2019:

De dansschool bestaat vandaag 3 jaar!

19 april 2019:

Komende 2 weken is de dansschool gesloten in verband met de meivakantie!
De lessen starten weer in de week van 6 mei.
Dan start ook de kaartverkoop voor de voorstelling:)
www.theateraandeschie.nl/voorstelling/whenim64
Ik wens iedereen een hele fijne meivakantie 

2 april 2019:

VACATURE:

Dansstudio Felice is per ingang van seizoen 2019/2020 op zoek naar een docente kinderdans!

Lesdag: Dinsdag

16.00-16.45u: Kinderdans 4-6 jaar

16.45-17.45u: Jazzdance 7-9 jaar

De dansschool zit in Bergschenhoek, alle lessen worden gegeven in Sporthal de Zijde.

Adres: de Zijde 1, Bergschenhoek

Verende vloer is aanwezig!

Ik ben op zoek naar iemand die affiniteit heeft met het lesgeven aan kinderen😊

Met een afgeronde HBO opleiding Docent Dans, of in het 3e of 4e leerjaar.

Enthousiast, betrokken en met veel passie voor dansen!

Stuur je CV en motivatie naar: info@dansstudiofelice.nl

Het is mogelijk om éen van de lessen als stage te doen.

30 maart 2019:

Vanmiddag hebben we met de die hards een workshop modernjazz gehad mét improvisatie van Sjifra en Lisa van MAN II CO op de dansschool!

Het was erg tof en ZEKER voor herhaling vatbaar😁

Mijn leerlingen kregen de feedback van de danseressen dat ze snel oppikken, die kan ik in mijn zak steken👌

Tot vanavond bij de voorstelling 🥰

 

29 maart 2019:

Afgelopen 3 maanden heeft een leerling van het Rudolf Steiner College in Rotterdam een sportstage gevolgd op de dansschool!
Zij heeft een inkijkje gehad in de school, en mij geholpen met dingen waar ik zelf niet aan toe kom:)
Het is me heel goed bevallen dus: Ben je op zoek naar een stage en goed met flyers;)
Durf te vragen en stuur een mailtje naar info@dansstudiofelice.nl

 

12 maart 2019:

Melanchthon Bergschenhoek: check
Wolfert Lansing: check
Wolfert Lyceum: check
Next: Bleiswijk:)

 

12 maart 2019:

Vanochtend kregen 2 eerste klassen van het Wolfert Lyceum een workshop streetdance:)

 

9 maart 2019:

Lichtblauwe en magenta stof in de pocket!

 

4 maart 2019:

De flyers staan in het theater!

Volgende meeting: Doorspreken lichtplan met de technici:)

 

23 februari 2019:

Komende week is de dansschool gesloten i.v.m. de voorjaarsvakantie!
Ik wens iedereen een hele fijne vakantie:)
De lessen starten weer in de week van 4 maart!

 

19 februari 2019:

MAN II CO in samenwerking met Danssstudio Felice
Zaterdag 30 maart staat het dansgezelschap MAN II CO in Theater Walhalla te Rotterdam met de voorstelling Hotel Rock Bottom:
“een absurde dansvoorstelling over de dwingende druk van de maatschappij waarin falen geen optie is.”
Binnen de muren van Hotel Rock Bottom volg je een jonge vrouw die wordt getraind, geconditioneerd en gemanipuleerd.
Afwijken van de norm is niet mogelijk. MAN II CO is brutaal, energiek en sensueel.
Omdat ik 2 van de danseressen ken van de vooropleiding in Rotterdam😊 leek het ons een geweldig idee om voorafgaand aan de voorstelling een workshop te organiseren op de dansschool.
– Workshop: zaterdag 30 maart, van 12.30-14u in de danszaal, omdat de helft van de school jazz is zal het moderne dansgezelschap een workshop modern jazz geven.
– Voorstelling: zaterdag 30 maart, van 20.30-21.30u in de kantine van Theater Walhalla, adres: Veerlaan 11, Rotterdam.
Kosten voor de workshop zijn 10 euro, kosten voor de voorstelling 15 euro.
Wil je een combideal ticket? Dat kan! Voor 22,50 euro.
Inschrijven gaat als volgt: lever een envelop in voorzien van naam leerling en contant en gepast geld bij Felice. Graag even aangeven of je inschrijft voor de workshop of een combideal ticket.
Inschrijven kan tot en met 22 maart! Notitie: de workshop is ook toegankelijk voor niet-leden!
Kaartjes liggen voorafgaand aan de show klaar bij de kassa op naam van de dansschool.
Ik doe natuurlijk zelf ook lekker mee met workshop en ik ben erbij met de show!
 
 
 
 
 

6 februari 2019:

De flyers voor de voorstelling zijn besteld!

Binnenkort als confetti door Bergschenhoek:)

 

29 januari 2019:

De plaatsen voor foto- en filmopnames zijn geblokkeerd!
De fotografie wordt weer verzorgd door Hans Hordijk, Hans zal beide shows aanwezig zijn.
Na de voorstelling komen de foto’s online, waar ze via een beveiligde link te bestellen zijn.
De verkoop van de foto’s loopt via de fotograaf.
Filmopnames worden verzorgd door Enjoy Video!
Zij zullen de 2e voorstelling filmen en monteren:)
De verkoop van de dvd’s loopt via de dansschool.
Dvd’s zijn te bestellen tot en met 21 juni!

 

21 januari 2019:

De extra repetities met de hoofdrolspeelster zijn ingepland!
Samenwerking: so far, so good:)
Foto: Wereld Vol Wonderen! Hans Hordijk

 

21 januari 2019:

De eerste dress rehearsals zijn al geweest, en vandaag gaan we beginnen aan de eerste dress☺️

 

14 januari 2019:

Vanmiddag kregen de 1e en 2e jaars van Wolfert Lansing een workshop streetdance buiten schooltijd:)
Volgende week weer! Zelfde plaats, zelfde tijd:D

 

9 januari 2019:

Vanaf vandaag start er weer een nieuwe les jazzdance voor volwassenen in Bergschenhoek!
Lesdag: Woensdag
Lestijd: 19.30-20.15u
Niveau: Slow intermediate
Leeftijd: Iedereen tussen de 18 en 65 jaar is welkom:)

 

9 januari 2019:

Let op! ROOSTERWIJZIGING
Vanaf vandaag is het rooster op woensdag als volgt:
17.00-18.00u: Ballet 14+ Intermediate
18.00-18.30u: Spitzen Gevorderd
18.30-19.30u: Jazz Gevorderd 12-16 jaar
19.30-20.15u: Jazzdance volwassenen, Slow Intermediate

 

1 januari 2019:

Happy & Healthy 2019!

 

22 december 2018:

Gisteren zijn de laatste lessen van 2018 gegeven!
Komende 2 weken is de dansschool gesloten i.v.m. de kerstvakantie:)
De lessen starten weer in de week van 7 januari.
Ik wens alle leerlingen een hele fijne vakantie 

 

17 december 2018:

Super gaaf thema!
De eerste 10 posters zijn besteld:)
Wij zijn al begonnen met repeteren met de groepen:
– Ballet 14+ Intermediate, 2 minuten choreografie.
– Spitzen Gevorderd, 3 minuten choreografie.
– Ballet 17+ Gevorderd, 5 minuten choreografie!
Vanaf januari gaan we met alle groepen repeteren aan de dansen:) 

Dan ontvangen alle leerlingen ook informatie over hoe het in zijn werk gaat wat betreft foto- en filmopnames!

 

11 december 2018:

Vriendenlessen 2018!

 

10 december 2018:

Deze week zijn er vriendenlessen in de dansschool.

In alle groepen tot en met 14 jaar mogen alle leerlingen 1 vriendje/vriendinnetje meenemen naar de dansles:)

 

5 december 2018:

Vanochtend kregen 20 meiden uit 4 VWO van het Melanchthon Bergschenhoek een workshop streetdance van Felice:)

De meiden waren erg enthousiast! Volgende week gaan ze zelf aan de slag met het maken van een dans.

@ Melanchthon Bergschenhoek: tot volgend jaar!

 

14 november 2018:

Vandaag was er een bijzonder persoon in de dansschool:)
Sinds een tijdje werken we samen met mijn eigen fysiotherapeut: Anouk Oostlander-Cleffken!
Zij is ook sportfysiotherapeute. “Rij maar achter me aan hoor”.
De vloer heeft ze gevoeld, de barre heeft ze meegedaan, de Dans heeft ze gezien, en ik ben naast haar gaan zitten 
Zij zal de spitzenkeuringen verder verzorgen en ik kan ook leerlingen doorverwijzen met blessures. 

Notitie: we werken nog steeds samen met de praktijk Together In Motion Fysiotherapie Bergschenhoek.
Je kunt tegen een danseres niet zeggen dat ze niet mag dansen;)
Dan ben je bij Anouk aan het juiste adres!
Samenwerken: ze heeft nu ook gezien hoe ik te werk ga.
Als ik met een show bezig ben: VOL OVERGAVE

 

7 november 2018:

Het thema van de voorstelling is bekend:)

When I’m 64
Eindvoorstelling Dansstudio Felice
Zaterdag 6 juli 2019
14.30u en 17u
Wennekerpand, Schiedam
Onvoorwaardelijk, Altijd, 100%, Achter Mij.

Alle leerlingen en ouders hebben een mail ontvangen met informatie over het thema, en de thema’s/dansen per groep:)

 

20 oktober 2018:

Komende anderhalve week is de dansschool gesloten i.v.m. de herfstvakantie.
De lessen starten weer in de week van 29 oktober.
LET OP:
-Maandag 29 oktober vervalt de les moderne dans, deze wordt later ingehaald.
-Dinsdag 30 oktober worden de lessen gegeven door Britt Ganzeboom.
-Woensdag 31 oktober begint Felice weer met werken😊
Fijne herfstvakantie allemaal 

 

15 oktober 2018:

Hans Hordijk zal ons weer verblijden met zijn aanwezigheid 6 juli!

Hij zal de voorstelling weer vastleggen in prachtige plaatjes:)

 

3 oktober 2018:

Dit seizoen sluiten we af met een voorstelling!

De voorstelling zal zijn op zaterdag 6 juli 2019, in het Wennekerpand in Schiedam.

Er worden 2 shows gedanst: éen om 14.30u en éen om 17u.

Alle leerlingen/ouders hebben informatie ontvangen over de dagindeling etc.

2 weken voor de voorstelling wordt er een doorloop gehouden in de danszaal in Sporthal de Zijde,

dit is op zaterdag 22 juni van 13.00-15.00u.

Na de herfstvakantie worden de titel, het thema, en de thema’s per dans/groep bekend gemaakt.

In januari starten we met repeteren😊

Met sommige groepen zal ik iets eerder starten, om niet in tijdnood te komen, deze groepen zijn op de hoogte.

Last but not least: show 1 sta/zit ik in de coulissen, show 2 zit ik in de zaal:D

 

4 september 2018:

5 leerlingen zijn voorzien van nieuwe, goed aangemeten spitzen!
Dankjewel Margot:)

 

4 september 2018:

Vandaag komt Flevo Dance Wear langs om spitzen aan te passen en te verkopen!
Het is een half uur passen per persoon, het rooster is verstuurd via de mail en whatsapp.
Dit gebeurd aan de kant van de ramen terwijl ik lesgeef, bij de laatste 2 paren kom ik even kijken omdat ik weet hoe de leerlingen werken:)
Ouders graag straatschoenen uit in de danszaal.
Het beloof weer éen groot feest te worden!:D

22 augustus 2018:

De tack is weer volledig opgeladen zodat wij lekker gebruik kunnen maken van de danszaal en de kleedkamers:)
Dansstudio Felice seizoen 3 start MAANDAG!

 

21 augustus 2018:

Volgende week starten de lessen weer!
Alle leerlingen hebben zojuist een mail ontvangen met informatie over komend seizoen.
Het is een heel verhaal geworden, blijkbaar veel om te delen😊
Graag even goed doorlezen, want er staat ook al info in over de voorstelling..!
Tot volgende week allemaal in de lessen!

 

1 augustus 2018:

Vandaag bestaat de dansschool 2 jaar! HOERA

 

14 juli 2018:

Komende 6 weken is de dansschool gesloten i.v.m. de zomervakantie!

De lessen starten weer in de week van 27 augustus.

Ik wens iedereen een hele fijne zomer:)

 

6 juli 2018:

Wat heb ik toch een fijne dansschool en wat was het een toffe week!

Kijklessen 2018. Foto: Diede Bolsius

 

29 juni 2018:

De dansschool, de danszaal en ik zijn er klaar voor.
Volgende week zijn de kijklessen!
Het belooft één groot feest te worden😊

 

15 mei 2018:

De link met de foto’s van de voorstelling MasterMind is doorgestuurd naar de leerlingen die meegedanst hebben.
Even goed door scrollen tot je jezelf gevonden hebt, er zitten een paar hele mooie tussen!

 

14 mei 2018:

Komende 2,5 week worden er examens afgenomen in Sporthal de Zijde.

Deze worden gehouden op de begane grond. Wij gebruiken deze periode een alternatieve route.

De leerlingen hebben een omschrijving gehad via de mail.

Proeflessers die deze periode komen zal ik deze omschrijving doorsturen.

Excuses voor het ongemak, en voor leerlingen die examens hebben: heel veel succes!!

 

25 april 2018:

Komende 2,5(!) week is de dansschool gesloten i.v.m. de meivakantie.
Ik wens iedereen een fijne vakantie!
De lessen starten weer in de week van 14 mei:)

 

20 april 2018:

Vanochtend kregen de groepen 5 van het Baken clinics Dans in het kader van de Koningsspelen!

 

16 april 2018

Het was een mooi weekend! Voorstelling MasterMind, Melanchthon Bergschenhoek🙂

img_8071

img_8086

 

13 april 2018:

Workshop streetdance Willibrordschool, part 3!

img_8020

 

3 april 2018:

Flyers voorstelling “Master Mind” op 14 en 15 april. Over 11 dagen is het zover!

De bestelde kaarten worden volgende week door mij uitgedeeld in de les.

Nog geen kaarten besteld maar wil je toch komen kijken?

Kaarten zijn te koop bij feestwinkel A-Z!

 

26 maart 2018:

Het was gezellig met zijn allen!
Omdat ik graag wil blijven groeien zijn er met ingang van deze week 2 lessen streetjazz!
– Dinsdag 16.45-17.45u: streetjazz 10-12 jaar
– Vrijdag 19.00-20.00: streetjazz 12-14 jaar
Interesse? Stuur een mailtje naar info@dansstudiofelice.nl en maak een afspraak voor een gratis proefles:)

img_7899

img_7863

 

6 maart 2018:

Op zaterdag 14 en zondag 15 april treden de groepen moderne dans 11-17 jaar, en klassiek ballet 14+ intermediate(woensdag groep) op in de voorstelling “Master Mind” van Theater Vlammen.
De voorstelling wordt gehouden in de aula van het Melanchthon Bergschenhoek, deze middelbare school staat naast de Zijde.
De voorstelling op zaterdag start om 19.30u en op zondag om 12.30u.
De voorstelling duurt ongeveer 2 uur, inclusief pauze. Kaarten kosten 9 euro.
Voor de voorjaarsvakantie zijn we gestart met repeteren en de kaartverkoop is nu gestart!
Kaarten zijn te bestellen via onderstaande link:
https://goo.gl/forms/eECKHSmD3Dweb9252
Je bestelt de kaarten op naam, en via de dansschool, dus dat komt goed! De kaarten worden door mij uitgedeeld in de les.
De groepen die meedoen hebben informatie ontvangen over dit weekend(tijden aanwezig etc.) en info over de kaartverkoop.
De leerlingen die niet meedoen hebben ook informatie ontvangen, mochten zij de danseressen willen komen bewonderen/aanmoedigen:)

 

5 maart 2018:

Dit seizoen zullen we afsluiten met kijklessen!

Deze zullen gehouden worden in de week van 2-6 juli. Dit is de éen na laatste lesweek van het seizoen.

De leerlingen zullen laten zien wat ze geleerd hebben en met de groepen die het leuk vinden zal er een choreografie ingestudeerd worden die gepresenteerd wordt.

Hiermee starten we met repeteren na de voorjaarsvakantie. Nu dus!

doorloop

 

23 februari 2018:

Komende week is de dansschool gesloten i.v.m. de voorjaarsvakantie!

Ik wens iedereen een fijne vakantie:)

De lessen starten weer in de week van 5 maart.

 

16 februari 2018:

Workshop streetdance Willibrord school part 2!:D

img_7799

 

26 januari 2018:

NIEUW:

Vanaf vrijdag 9 maart(de eerste vrijdag na de voorjaarsvakantie) start er een les Afrikaanse dans!

Lesdag: Vrijdag

Lestijd: 19.00-20.00uur

Leeftijd: 12-15 jaar

Bij Afrikaanse dans is in de vloer dansen erg belangrijk. Er wordt veel gebruik gemaakt van ritmes, ademhaling, isolaties en timing. Fysiek gezien heb je wel een bepaald uithoudingsvermogen nodig.

In vergelijking met westerse culturen dansen ze in Afrika echt van binnenuit.

Interesse? Stuur een mailtje naar info@dansstudiofelice.nl en maak een afspraak voor een gratis proefles😊

afrikaans

 

8 januari 2018:

Iedereen een gezond, gelukkig en dansant 2018 gewenst!

Deze week starten de lessen weer en wil ik alles weten over de vakantie:)

Volgende week zijn er vriendenlessen. In alle groepen tot 14 jaar(of een deel van de groep onder de 14) mag je 1 vriendje/vriendinnetje meenemen naar de dansles!

 

22 december 2017:

Komende 2 weken is de dansschool gesloten i.v.m. de kerstvakantie.
Ik wens alle leerlingen een fijne vakantie en (voor sommigen) veel sleeplezier😊
De lessen starten weer in de week van 8 januari!

 

13 december 2017:

Vanochtend kregen de 4-VWO klassen van het Melanchthon Bergschenhoek een workshop streetdance!

img_7425

 

24 oktober 2017:

Nieuwe digitale flyer!:)

flyer2-voorkant

 

14 oktober 2017:

Komende week zijn er geen lessen i.v.m. de herfstvakantie.
Ik wens iedereen een hele fijne vakantie!
De lessen starten weer in de week van 23 oktober