Over Ons

De Dansschool staat onder leiding van Felice Sleegers.

Felice zette haar eerste danspassen toen ze 8 jaar was. Na verschillende stijlen gevolgd te hebben zoals: jazz, streetdance, klassiek ballet, spitzen, modern en selectie begon zij aan de Opstapcursus in Tilburg(Fontys dansacademie) en vervolgens de Schakelklas in Rotterdam, beiden weekendopleidingen. Na het afronden van haar gymnasium startte ze aan de HBO Dans opleiding op Codarts(Rotterdamse dansacademie), die zij met succes afrondde in 2013. In het tweede jaar van haar opleiding (januari 2011) is Felice begonnen met lesgeven en sindsdien nooit meer gestopt. Tijdens haar opleiding is zij 2 weken naar Zuid-Afrika geweest om les te geven in de townships, en ook is ze tijdens en na haar opleiding 2 keer een maand naar New York geweest, om daar danslessen te volgen bij professionele dansstudio’s, om zo zelf in training te blijven en als inspiratie voor haar lessen. In Mei 2016 is zij weer 2 weken terug naar New York geweest, ook om lessen te volgen. Felice hecht veel waarde aan de sfeer in de les, en een sterk groepsgevoel. Uiteraard is een goede technische basis ook van belang en ook wordt er in de lessen veel aandacht besteed aan muzikaliteit. Felice is erg gedreven en gepassioneerd en motiveert haar leerlingen dan ook om vol overgave te dansen.

New York, 2012

Bergschenhoek, 2018

Nieuwkuijk, 2019

                                                                                                      Rotterdam, 2019

Vlijmen, 2021

Afstuderen Codarts, juni 2013

Gedreven & Gepassioneerd

Eigenwijs & Eigenzinnig

Hypermobiel & Hypersensitief

Met ingang van september 2020 wordt het team versterkt door Cody van Dam!

Cody zit in het laatste jaar van zijn Docenten Opleiding aan Codarts Rotterdam.

Cody is, zoals al te zien is aan zijn foto’s, niet een eenduidige jongen.

Hij is geïnteresseerd in alles wat een mens doet bewegen.

Een groot voorliefde voor Jazz draagt hij met zich mee en mixt graag stylen.

Commercieel, technisch en Naar binnenkijken zijn kernwoorden voor zijn lessen.

Zijn grote wens voor de leerlingen is dat naast het leren dansen, jij ook jezelf leert kennen.

‘’Bij mij in de les leren wij vanuit liefde. We zijn gelijk aan elkaar. Wij leren wat over ons zelf, maar we gaan niet spiritueel doen!’’

Hij komt van een theater achtergrond en ging van het acteren naar het regisseren van club avonden en het performen op festivals zoals Milkshake en Het Cannes Lion Film festival in Frankrijk.

Hiernaast heeft hij altijd les gegeven. Hopelijk ziet hij jou snel voor een proefles, want als de tijd voorbij vliegt, vliegt de leerling ook.

Tot snel!